На война като на война

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Sh@rK написа:Цитат(Sh@rK @ Oct 31 2008, 16:59) Бойните точки ако са много а ресурсните са малко не говори нищо!
В момента съм горе долу на 10к и около мен всички не си дигат флотите и има само ресурси и чакащи стотици сателити чат пат някви смесени защити със слаби флоти ае моляти се иди на 200к точки направи 200к бойни па се хвали колкото искаш....

явно не играеш в спиида за това така говориш да видиш как се праят там бойни точки на 100к+ ресурсни как лапаш яко бойни точки
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

maks написа:Цитат(maks @ Oct 31 2008, 18:20) явно не играеш в спиида за това така говориш да видиш как се праят там бойни точки на 100к+ ресурсни как лапаш яко бойни точки
прав си- не играя вече в спийда :)

за втора вселена иде реч...
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Говоря за Вселена 2 каде ходиш ти в зомби вселената не искам и да слушам там трябва да стана 120 кила 23часа и 50 мин и да давам всички пари които имам на ривъра там трябва да си луд с мн свободно време
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Oct 31 2008, 17:20) явно не играеш в спиида за това така говориш да видиш как се праят там бойни точки на 100к+ ресурсни как лапаш яко бойни точки
Е в спийда, заради 8те планети им ините, някои хора които по принцип не са виждали 10к, стигнаха 200к в редовен рунд, нормално е като си на 200к да имаш подобни хора, в коефициента от които да правиш бойни точки. Виж, за вселена 2 е малко по-друга, въпреки ускорения добив.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

Sh@rK написа:Цитат(Sh@rK @ Oct 31 2008, 17:37) Говоря за Вселена 2 каде ходиш ти в зомби вселената не искам и да слушам там трябва да стана 120 кила 23часа и 50 мин и да давам всички пари които имам на ривъра там трябва да си луд с мн свободно време

е не е нужно да си зомби ве :) аз по-миналата година там се мъчих да ги направя 20 часа на ден ама пусто не мога просто ставам в 8 лягам в 4 някъде до 18-19 мисля съм ги докарвал лятото ама трябва съвсем да загърбиш личния живот :) нз как някои хора седят със дни он не спят ли?или има кой да ги сменя на компа :)
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Е пък аз не ползвам мини...
А и да не спамя само браво на нападателя и пожелавам бързо възтановяване на зашитника

....
Ами аз знам хора кадето играят по 1-2 един ми пише вчера че незнае кво е станало сутринта при положение че най-доходното за него в деня беше мойте разбити в него кръстове който дори успя да си рецне :) Ама иначе нз кво става като е другия на компа
Последна промяна от Sh@rK на пет окт 31, 2008 5:00 pm, променено общо 1 път.
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Ами голяма ти устата - затвориха ти я. Ся той си напрай устата. Време е ти да му я затвориш ако можеш. И на мен Недосегаем си отвори устицата в началото на рунда аз кат бех 10к а той 9к.. викаше ми "Ша литваш ли?" Казах му че и това време ше дойде. Нещо подобно май и при вас е станало :) Много са тия дет приказват и не вършат работа. Браво на нападателя! А ти Макси пускай спайките и за 3 дена си са възстановил ;) Няма нужда от оправдания и празни думи. Доклади да се виждат. Хващайте бирите и се почвайте :crazy_pilot: :a055:
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Маааааккккссссс ...ималално се изкефих - браво още веднъж колега !!!
МАКС е най-голямото ламе което съм срещал из БФ средите - предлагам да надене жълтата фанелка и кафявите гащи до раждането ан друг БФ приказен герой :a013: :a013: :a013:

Макси - копай и дигай точки, че сега е мой ред - нема си бутам сградите, че требе остана с 1 скаут за да си ми бял :lol:

ти си като дръта к*р*а - требе ти се изредиме сички и пак мож поемеш некой :dizzy:
Айде, че ми стана весело пак - наздраве на ПОБЕДИТЕЛЯ :a055:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Докато не е угаснал отново тока във форума аз да си кажа :)

А бре Макс, защо така бре, излагаш се boy!!! Стягай се, че не си озни Макс, който знам. Сега ти си в защитна позиция и не е много удачно да говориш така ;) Човека си те е сбарал по всички параграфи. Че то причина винаги има - успах се, работа имах, НЕТ-а се срина, захранването на компа гръмна, тока спря. Който много лае не хапе! Повечко дела моля ;)

Айде сядай си, на иначе инатестото четирибуквие, покажи воля, хъс и дух, който само ти можеш и доклада... айдее, чакам!!! :p140: :crazy_pilot:

:a055:
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от maks »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Oct 31 2008, 18:52) Докато не е угаснал отново тока във форума аз да си кажа :)

А бре Макс, защо така бре, излагаш се boy!!! Стягай се, че не си озни Макс, който знам. Сега ти си в защитна позиция и не е много удачно да говориш така ;) Човека си те е сбарал по всички параграфи. Че то причина винаги има - успах се, работа имах, НЕТ-а се срина, захранването на компа гръмна, тока спря. Който много лае не хапе! Повечко дела моля ;)

Айде сядай си, на иначе инатестото четирибуквие, покажи воля, хъс и дух, който само ти можеш и доклада... айдее, чакам!!! :p140: :crazy_pilot:

:a055:

oki доки :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”