kireto написа:Цитат(kireto @ Oct 31 2008, 13:26) Макс казах ти и преди приятели сме но наистина устата много ти лумоти,поздравления за битката ,и бързо се въстановяваи Макс
кво говориш най-голямата уста на света ,кога ли ще се събере с най-бързите ръце както е в час пик мерси ама верно много ми знае устата май че тя е за тва бре не да люпя семки както някои тук само това правят
maks написа:Цитат(maks @ Oct 31 2008, 13:36) кво говориш най-голямата уста на света ,кога ли ще се събере с най-бързите ръце както е в час пик мерси ама верно много ми знае устата май че тя е за тва бре не да люпя семки както някои тук само това правят
хъъъ,прав си Макс,ще играеш ли новия рунд на Спиида
misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 31 2008, 13:54) Ъ, извинявай, кое според прави един играч боец?!
Недей така, че съвсем ще си помислим тука, че "не мож игра... ";)
хммм няма значение ама все пак да се хвалиш че с такаво флота толкова малка си бил е малко смешно поне за мен същата работа все все едно да изправя 300 бойни срещу 1000 унита нали? няма голяма разлика в силите нее ми иначе кире там съм къде без мен спиида аз да го зарежа хах другите вселени може и без мен обаче съм в спиида задължително
Аз пък такива боклуци, които не отговарят ,щото са повече точки и се мислят за голямата работа -директно ги отсвирвам и толкоз.Е... вярно макси си е малко лама и то по скоро от мързел ,но за сметка на спамерските му умения .Нали все отнякъде трябва да компенсира човек.Пък и в ред арми отишъл ,а там освен каси друго не съм видял досега.Имаше2-3ма добри играчи преди 2-3 години,дано сегат извадят някой, че навсякъде бой ядат горкичките
Абе битката е супер, не четох всичко че нещо ме мързи но пак ще кажа на господин макси да не се прави на много вървежен защотото само говори и шом и "уж" познат приятел искаше да пре*бе ( мен ) не ми се хвали.... ( за спийда говоря ) В която и вселена да играеш мой човек, повече от 0 няма да станеш ... а и бай дъ уей имам скрийншотчета на разговора ни така че не се прай на тарикат
П.с: Газете газете съотборници Успех от мен
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
bobon4e написа:Цитат(bobon4e @ Oct 31 2008, 16:10) Абе битката е супер, не четох всичко че нещо ме мързи но пак ще кажа на господин макси да не се прави на много вървежен защотото само говори и шом и "уж" познат приятел искаше да пре*бе ( мен ) не ми се хвали.... ( за спийда говоря ) В която и вселена да играеш мой човек, повече от 0 няма да станеш ... а и бай дъ уей имам скрийншотчета на разговора ни така че не се прай на тарикат
П.с: Газете газете съотборници Успех от мен
мързела му е мамата нали за тва така се пиша другаде айде айде бойните точки говорят не ресурсните нали?
Бойните точки ако са много а ресурсните са малко не говори нищо!
В момента съм горе долу на 10к и около мен всички не си дигат флотите и има само ресурси и чакащи стотици сателити чат пат някви смесени защити със слаби флоти ае моляти се иди на 200к точки направи 200к бойни па се хвали колкото искаш....
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR