Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
албума си го изтеглих... още не съм го слушал, но днес може и да си го пусна
колкото до AC/DC в Бъглария - сега се зачетох по форуми...
навсякъде пише нещо такова ...
наистина ще е незабравимо преживяване, ако дойдат в България, но нека все пак почакаме и видим дали ще се обяви официално
Последна промяна от Merlin на пон окт 20, 2008 5:14 pm, променено общо 1 път.
Пък смятайте ако дойдат AC/DC - стадион няма да им стигне
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Абе бива . И то при положение, че се опитват да изкарат нещо ново... си е цяло постижение. При подобна група специфичното е, че с мегахитове зад гърба си, не е лесно да задоволиш вече високите очаквания на феновете си с нещо ново и достатъчно добро. Дано любимата ми австралийска група дойде и тя да ни види малко. Ще е цяло постижение за нас .
Последна промяна от LoaD на пон окт 20, 2008 5:37 pm, променено общо 1 път.
ами аз съм се заклел че ще съм 2 дена преди да отворят касите отпред и ако трябва ще си умра там ама ще се докопам до билет
ако тати не ми уреди VIP де
За албума - квото казаха, тва и направиха - типичното за АC/DC звучене, нищо ново...лично не ме кефи, защото имам чувството че тея песни вече съм ги слушал милиони пъти.
За концерта - до края на годината са на турне в Северна Америка, след това ще почнат да щъкат из Европа. Където и да дойдат, дори да е в съседните страни, там съм. Иначе и Васил Левски и Каварна са си оферта. Тъй като са си на собствено турне се съмнявам да се присъединят към някой фест като тия в Ловеч и Каварна.
Иначе доколкото знам преди 15тина години са искали да дойдат в България, ама не са могли да си вкарат техниката на стадиона...
QUOTE За албума - квото казаха, тва и направиха - типичното за АC/DC звучене, нищо ново...лично не ме кефи, защото имам чувството че тея песни вече съм ги слушал милиони пъти.[/quote]
Силно се съмнявам че ще дойдат. Те са любимците на Цонко от Каварна и прави какви ли не гимнастики да ги докара, но не става. АС/ДС имат много големи изисквания, минимум 100 000 билета (Левски не събира толкова, ние нямаме такова съоръжение), 3 дни подгряване и те да са хедлайнерите, в смисъл нещо като фест и така нататък, неща немислими за нашите мащаби. Ако някой ги склони да посмалят изискванията ще удари джакпота, ама се съмнявам.
Албума е типичен и никак различен. Тоест няма да ми стане любим, ще го слушам в колата от време на време както и всички предишни албуми на АС/ДС.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]