Спийд - Раси, виждания

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Измина поредния рунд на спийда, идва нов.С въведените промени настъпиха и сериозни изменения при расите - оказа се че тертета може да бъде и боец(жив и здрав Марто за предложението, ако е излязло от него) - справки Джедай.Нокса отново показа класа и в търговията и в битките - справки Джак и Скорпиона.Миопа и Конфедерата се загубиха(макар че при тея рециклажи е хубаво човек да има танкерен флот)дали поради това че играчите налетяха на тертета или поради други обстоятелства?.

Как мислите, дали отново ще се заложи на изпитаното или играчите ще потърсят някакво разнообразие.Лично аз смятам че Миопа в подходящи ръце може да окупира челните места в класацията.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 28 2008, 11:59) Измина поредния рунд на спийда, идва нов.С въведените промени настъпиха и сериозни изменения при расите - оказа се че тертета може да бъде и боец(жив и здрав Марто за предложението, ако е излязло от него) - справки Джедай.Нокса отново показа класа и в търговията и в битките - справки Джак и Скорпиона.Миопа и Конфедерата се загубиха(макар че при тея рециклажи е хубаво човек да има танкерен флот)дали поради това че играчите налетяха на тертета или поради други обстоятелства?.

Как мислите, дали отново ще се заложи на изпитаното или играчите ще потърсят някакво разнообразие.Лично аз смятам че Миопа в подходящи ръце може да окупира челните места в класацията.
Всичко си зависи от играча.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

paranoia написа:Цитат(paranoia @ Oct 28 2008, 12:05) Всичко си зависи от играча.
Човече, модератор ясно излага въпроса си за да изложите тезите си спрямо играта, а не психологията си спрямо играча... Постарай се, следващия път да не се обръщам така към теб. ;)

Ники, да не смяташ да се впуснеш в спийда? Иначе, ще заскърцам с пантите и задрънча с ламирините, за да съм по-близо до теб...
Последна промяна от misterya на вт окт 28, 2008 10:09 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

препоръка към всеки:
четете правилата за рунда, четете и между редовете....
преценете си колко време може да отделите за онлайн игра.....
специално за спийда и колко средства бихте отделили за инвестиция в акаунта си....
едва след това си градете тактическа схема за постигане на място във вселената, което целите....
имате на разположение - 3 месеца без малко, имате доста конкурентна среда.... тя може да ви помогне или да спре развитието Ви.

а избора на раса е само един от приомите в играта, нищо повече.....

и малко за повдигната от Ники тема -
1. тертета се върна в играта..... не съвсем, но достатъчно за да възкръсне в ръцете на добър дипломат и човек разполагащ с много свободно време.....
2. нокса - преработи целта на съществуването си от боец в търговец..... но евреи има навсякъде..... няма отърване от тях ;)
3. конфедеранта - ако се хване играч и го разиграе както трябва, ще се види че не е изгубил ни най-малко от очарованието си.... необходими са ти просто мрежа от информатори, добре разположена във вселената и почти всичко се нарежда....
4. миопа - ...... пак казвам, четета правилата.....

а и да не забравя - тук сме да се забавляваме и разтоварваме.... е поне аз смятам това да направя
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Избора на раса е съществен момент. Трябва добре да си прецени човек как иска да играе, с какво време разполага и най-вече с кои хора. Комбинацията между Конфедерат(с добре и умно разположени планети) и много време онлайн би сътворила чудеса. В случая и "топки" ще са бонус ;)
Нокса и възможноста му да печели си остава за мен раса за хора, които биха отделяли по около 4-5 часа на ден за игра. Но задължително е да си изгради добра клиентска мрежа.
Тертета е скучна за мен раса и като изключим първоначалния летящ старт, който има, то в средата на рунда би трябвало да увехне....
Миопа - раса за топаджии. Моето мнение си е, че това е най-добрата раса за по-сериозна игра....
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Подкрепям Скорпиона. Пробвал съм с Миопи и ако човек има малко повечко време и пари на разположение, по-евтините проучвания си казват думата. Да не говорим и за потенциала на Звездолетите...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 30 2008, 11:13) Подкрепям Скорпиона. Пробвал съм с Миопи и ако човек има малко повечко време и пари на разположение, по-евтините проучвания си казват думата. Да не говорим и за потенциала на Звездолетите...
Викторе, ща ошамаря.Аз бях пръв
ЦитатЛично аз смятам че Миопа в подходящи ръце може да окупира челните места в класацията.[/quote]
Всички се подмазват на Червените ААААААААААА.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

до тук съм пробвал 3 раси..

с тертет изкарах 2-3 седмици първия си и цели 2 месеца втория си рунд в БФ... и не смятам да повторя
с конфедерат играх още по-малко... във вселена където расовите кораби могат да се търгуват ..
с нокс 2 поредни рунда завършвам в топ 10.. много добра раса прекрасна за търговия и за сломяване съпротивата на други раси...
за съжаление рунда във вселена 3 свършва на 5-тия месец и няма да мога да си достигна мечтаното количество скаути - 100К :)

ще пробвам следващия рунд с миоп.. привлича ме идеята за евтини проучвания и възможността да направя 20-30К звездни изтребители и да стана кошмара за някой в топа ;)

няма лоша раса в момента... по-скоро има хора играещи с неподходящата за стратегията им раса
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

шшш не се оплаквай бре 1-ви си кво ревеш ;)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Миопа ... може би най-конкурентно способната раса на тертета. Да кажа само, че при равни нива шпионаж смс не се праща... по-евтините проучвания... мисля, че се сещате :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”