Пилците се броят на есен!

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
aip_99
Редник (Private)
Регистриран: чет май 29, 2008 7:29 am
Контакти:

Мнение от aip_99 »

Както се казваше в една стара поговорка ..... "Пилците се броят на есен" ........ Минаха и тези три месеца в спеед-а. Разминахме се този път сякаш с по-малко злоба и завист. Получи се един добър рунд. Сякаш по-добър от предишния. Вярно, този път като че ли имаше по-малко играчи, но не липсваха интересните битки, проспериращата търговия и безройните полети.
И в тоя ред на мисли: :b070: ЧЕСТИТА ПОБЕДА, ДРУГАРЮ СЕДЛАРОВ!!! :b070: .... Перфектно свършена работа!

На печелившите честито! На останалите: повече късмет в следващия рунд! :a055: :a055:
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]

[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

aip_99 написа:QUOTE (aip_99 @ Oct 24 2008, 15:31) Както се казваше в една стара поговорка ..... "Пилците се броят на есен" ........ Минаха и тези три месеца в спеед-а. Разминахме се този път сякаш с по-малко злоба и завист. Получи се един добър рунд. Сякаш по-добър от предишния. Вярно, този път като че ли имаше по-малко играчи, но не липсваха интересните битки, проспериращата търговия и безройните полети.
И в тоя ред на мисли: :b070: ЧЕСТИТА ПОБЕДА, ДРУГАРЮ СЕДЛАРОВ!!! :b070: .... Перфектно свършена работа!

На печелившите честито! На останалите: повече късмет в следващия рунд! :a055: :a055:
Е да му е честита победата на СЕДЛАРОВ.

Г-да админите .... - рунда си беше добър ............ като не бориме последните 3 дни с оливания и наливания ,които надминаха и миналия и по миналия рундове взети заедно :a055: .
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Oct 24 2008, 16:37) Е да му е честита победата на СЕДЛАРОВ.

Г-да админите .... - рунда си беше добър ............ като не бориме последните 3 дни с оливания и наливания ,които надминаха и миналия и по миналия рундове взети заедно :a055: .
Честито и от мен на скорпиона. Заслужи го.
Акаунта, който дадох все пак не взе рунд, но супер много се радвам, че джадая също не го взе :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Gangs73r
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 27, 2008 11:26 am
Контакти:

Мнение от Gangs73r »

Определено рунда беше много добър. :a013:
Доста добри битки направихме всичките. :crazy_pilot:
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

Кристиян трябваше да го вземе, че с повод се пие по-добре :lol:
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Аз поиграх малко , но и на мен ми хареса :) Позабавлявах се , посмях се , до следващия . Пак колкото до олиюанията , че то бяз тях неможе да сюърши рунда :a055:
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Като начало искам да кажа, че аз рунда си го спечелих много преди края. Исках да видя как би се оправял един търговец само с търговия...и си мисля, че до голяма степен успях.
Ще се поентя, но ще кажа пак - рунда заслужаваше Джедая да го спечели и аз направих каквото мога за да стигне купата на победителя при него. Това е първенеца. Това е човека, който изрина де що можеше.

А сега за сейрджийте ще покажа последните ми няколко боя, като изрично ще уточня, че на никого не съм казвал или предлагал да се удари в мен :)

cufto - Седларов

4aplata - Sedlarov

jadi vs Sedlarov

Venio78 vs Sedlarov

(пак не станаха тия бекъпи, ще се налага сами да си оправяте енкодинга за момента)
Последна промяна от skorpionbg на пет окт 24, 2008 1:49 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Oct 24 2008, 16:53) Като начало искам да кажа, че аз рунда си го спечелих много преди края. Исках да видя как би се оправял един търговец само с търговия...и си мисля, че до голяма степен успях.
Ще се поентя, но ще кажа пак - рунда заслужаваше Джедая да го спечели и аз направих каквото мога за да стигне купата на победителя при него. Това е първенеца. Това е човека, който изрина де що можеше.

А сега за сейрджийте ще покажа последните ми няколко боя, като изрично ще уточня, че на никого не съм казвал или предлагал да се удари в мен :)

cufto - Седларов

4aplata - Sedlarov

jadi vs Sedlarov

Venio78 vs Sedlarov

(пак не станаха тия бекъпи, ще се налага сами да си оправяте енкодинга за момента)
Браво Честито 1во място :a055:
П п Райн и Седларов направете една битка и покажете какво е флота :a055:
Последна промяна от Dan7e_ на пет окт 24, 2008 1:49 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
zahary
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 12:04 pm
Контакти:

Мнение от zahary »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Oct 24 2008, 16:53) Като начало искам да кажа, че аз рунда си го спечелих много преди края. Исках да видя как би се оправял един търговец само с търговия...и си мисля, че до голяма степен успях.

cufto - Седларов

4aplata - Sedlarov

jadi vs Sedlarov

Venio78 vs Sedlarov

Е ,ако има подобни финали по- добре да кажете предварително класирането в началото на рунда.Размяната на индивидуално срещу съюзно е факт.Два съюза се обединиха "под носа на админите" за последните 2-3 дни!
Честито на печелившите индивидуално и съюзно!!!!
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Dan7e_ написа:QUOTE (Dan7e_ @ Oct 24 2008, 16:57) Браво Честито 1во място :a055:
П п Райн и Седларов направете една битка и покажете какво е флота :a055:
Да не мислиш че флота на раин е мн голям ?!?! с тия 300к кухи точки...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”