ти си безнадежден случкаи ... ни приема ни предава говори си некви неща без спиране .... ей ся иде скорпиончето и нема да ви простиnikanik написа:QUOTE (nikanik @ Oct 24 2008, 15:28) Buba , единия от "Церберите" каза каквото трябваше да се каже за АТИЛА, аз ви казах, че през "Церберите" никой няма да съществува на защита, просто математически е невазможно когато влезеш в обсега им да имаш двойна защита, защото те са двама с близки точки.
Браво.......само браво от мен, АДа проговори.......Само наште никой друг, всички други са Бо___
Oда за ПрЕвОз ОоД.....
- saLadin
- Редник (Private)
- Регистриран: чет окт 16, 2008 11:48 am
- Контакти:
Ти да не си сектант бре пич ? или надрусан ? напушен ? маи сутринта си дръпнал една линиика и си влязъл във форума ? (да ме проштават админите ама вземете сложете едноnikanik написа:Цитат(nikanik @ Oct 24 2008, 21:28) Buba , единия от "Церберите" каза каквото трябваше да се каже за АТИЛА, аз ви казах, че през "Церберите" никой няма да съществува на защита, просто математически е невазможно когато влезеш в обсега им да имаш двойна защита, защото те са двама с близки точки.
Браво.......само браво от мен, АДа проговори.......Само наште никой друг, всички други са Бо___
Тихо, че пише великата си сентенция.saLadin написа:Цитат(saLadin @ Oct 24 2008, 15:39) Ти да не си сектант бре пич ? или надрусан ? напушен ? маи сутринта си дръпнал една линиика и си влязъл във форума ? (да ме проштават админите ама вземете сложете еднона темата )
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Оф, гледай си аватара докато силвестър хване туити и после пиши в темата.Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Oct 24 2008, 15:41) Трай ти бе Некой на тебе говори ли![]()
Последна промяна от RoYaL на пет окт 24, 2008 12:33 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
charovna
Темата преди малко беше заключена и за това със съгласието на Олег поствам по молба на момчето:
nikanik
Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС
постави това за финал,мерси предварителн, Днес, 15:56
Редник (Private)
Сега остана мен да обвините за ващи коментари, аз просто исках да спомена това, че ми харесва как играят, и нищо повече, а вие ме обидихте,обидихте тях и започнахте да се обиждате помежду си.
Немога да ви разбера, аз съм малък но виждам колко злобни хора има, който говорят без да помислят.Нека наистина модератора спре това защото не исках това, просто ако има прави чест че остават моето начало защото вярвам, че тази игра този форум този свят има място за една добра дума за някой а не само битки кръв и възхвала на лошото.
Аз съм неграмотен и си го признавам, но не прави чест да обиждате така
Всеки има право на мнение, добро или лошо.
АЗ СМЯТАМ.ЧЕ ТЕ СА ДОБРЕ СВОРМИРАНИ И ДОБРЕ ИГРАЯТ И АКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ МАКАР ЧЕ ЗЛОБАТА ВИ ПРЕЧЕ:
ТЕ СА 6 И ИГРАЯТ ЗАЕДНО А ВИЕ СТЕ САМОТНИ ЗАЩОТО СТЕ ЗЛОБНИ И МОЖЕ САМО ДА ОБИЖДАТЕ И ДА ЗАВИЖДАТЕ
СЪЖАЛАВАМ ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА, НЕ ИСКАХ ТОВА
nikanik
Добави в ЛС Блокировки
Препрати ЛС
постави това за финал,мерси предварителн, Днес, 15:56
Редник (Private)
Сега остана мен да обвините за ващи коментари, аз просто исках да спомена това, че ми харесва как играят, и нищо повече, а вие ме обидихте,обидихте тях и започнахте да се обиждате помежду си.
Немога да ви разбера, аз съм малък но виждам колко злобни хора има, който говорят без да помислят.Нека наистина модератора спре това защото не исках това, просто ако има прави чест че остават моето начало защото вярвам, че тази игра този форум този свят има място за една добра дума за някой а не само битки кръв и възхвала на лошото.
Аз съм неграмотен и си го признавам, но не прави чест да обиждате така
Всеки има право на мнение, добро или лошо.
АЗ СМЯТАМ.ЧЕ ТЕ СА ДОБРЕ СВОРМИРАНИ И ДОБРЕ ИГРАЯТ И АКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ МАКАР ЧЕ ЗЛОБАТА ВИ ПРЕЧЕ:
ТЕ СА 6 И ИГРАЯТ ЗАЕДНО А ВИЕ СТЕ САМОТНИ ЗАЩОТО СТЕ ЗЛОБНИ И МОЖЕ САМО ДА ОБИЖДАТЕ И ДА ЗАВИЖДАТЕ
СЪЖАЛАВАМ ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА, НЕ ИСКАХ ТОВА