valu срещу GRUEL

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

valu123
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 07, 2008 10:07 am
Контакти:

Мнение от valu123 »

От доста време гледам защитката на GRUEL и му точа зъби.Сложих колония там вчера и започнах да го тормозя с пиратите :) .Спираха ме единствено многото кръстове за да не му налетя и се чудех как да го прилъжа да ме нападне само с тях.Закарах там повечето си флот и постоянно го държах във въздуха за да не го забележи.Така и стана,след поредното пиратстване човека беше направил сметка на времената горе долу и ми пусна атака за да се опита да ми ги хване навръщане,но уви.Там го чакаха вече малко бойни и бомбери:

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id= ... #BattleEnd

10 секунди след размазването му ми кацнаха и пиратите и веднага пуснах обратна атака към оголената му вече защитка :)

http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=61aa4dfb35

Повечето рециклаж ще си го приберем с колегите,но и защитника намаза малко :) ,но пък аз мисля да си го взема впоследствие,хахаха....

моля за бекъп-и

misterya:Бекъп
GRUEL_valu
valu_GRUEL
Последна промяна от valu123 на пет окт 24, 2008 8:23 am, променено общо 1 път.
sss-1
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:27 am
Контакти:

Мнение от sss-1 »

Добра битка късмет че нямах рецки в момента че и аз щях да се намеся за пърче от баницата. Пожелавам бързо възстановяване на защитника.
GRUEL
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 07, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от GRUEL »

Много добре ме изпързаля :bravo: , браво! Но пък добри битки се получиха, чак аз се кефя :a055:
А пък с тия пиратски направо ми идеше те удуша по едно време и накрая нервичките изиграха лоша шега, ама няма начин...

П.П От рец-а си прибрах около 5 милона.... :P
valu123
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 07, 2008 10:07 am
Контакти:

Мнение от valu123 »

да видях,изпревари ме със секунди за реца,но нищо де....хайде прави плазмички че след малко купувам бомберите :) :) :)
GRUEL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GRUEL »

Плазмичките вече се правят :) Айде 3 дена почивка да стъпим малко на крака...
the_predator

Мнение от the_predator »

Ехе браво невярвах че ще има някой толкова луд за да думне GRUEL браво и на двамата :)
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Е кво ? Кат беше на 35к ше ми кажеш че няма някой на 70к който да му бутне защитата с 600 кръста горница ли ? Явно няма зарибени :) Ама то тей кат на 30к имат 300 проучвания .. По темата - добре си го сгащил, добра битчица .. аз си обсъждах реца с един колега. Аз се изместих там до Груел, че навремето беше със слаба защита + флот и ме водеше с 8к и правех равен. Биеше ме 2000 БТ без проучвания, но уви не успях да вдигна по-бързо от него и го оставих. Беше въпрос на време да ти направят номер :) Поздравления и на двамата че не се оплювате само.
GRUEL
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от GRUEL »

Е какво да се плюем, изигра си ме качествено, за което :k014: ....Играта е за забавление, няма смисъл от дразги ....
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Това се казва стратегия :dizzy: Как си го изиграл само , нямам думи. Браво Валка, железен си :bravo:

И двете битки са прекрасни. Поздравления и за двамата че се забавлявате :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Груел да не ме разбереш погрешно. Иксах да кажа, че е хубаво да се вижда, че не се оправдавате и не си мерите ... самочувствието тука. Нека забавлението победи :) И пускайте повече битки де. То бива да си криете флотите ам накрая ше почнем да пускаме масови спайове с кой ква флота има, та да се отпускате малко повечко :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”