Със StarFighter се познаваме отдавна. Днес той ми предложи. да направим една красива битка - без да ни пука за изгода, птоценти, класации и прочие. Нямаше как да устоя на изкушението Ето го и резултата; [СМЕРШ] StarFighter Vs. [StarDragon] hihi
Благодаря, че ми даде възможността отново да изпитам незаменимата тръпка от проведената хубава битка, приятелю StarFighter!
P.S. Нека крадльовците на рециклажа ми, да ми пишат в играта.
Последна промяна от Kashmir на съб окт 25, 2008 7:40 am, променено общо 1 път.
да да да страшна битка няма спор н точно срещу смер6ки мишок ли се блъсна хахахахахахаха то не се засягайте ама във тоя саиyз с исклийчение на 3 ма фр сичко дрyго е ламер и половина хахахахаха добре че сте вие да ме разсейвате от време на време :D
Kashmir написа:QUOTE (Kashmir @ Oct 24 2008, 00:20) Със StarFighter се познаваме отдавна. Днес той ми предложи. да направим една красива битка - без да ни пука за изгода, птоценти, класации и прочие. Нямаше как да устоя на изкушението Ето го и резултата; [СМЕРШ] StarFighter Vs. [StarDragon] hihi
Благодаря, че ми даде възможността отново да изпитам незаменимата тръпка от проведената хубава битка, приятелю StarFighter!
P.S. Нека крадльовците на рециклажа ми, да ми пишат в играта.
Реших да приключа рунда,затова си потърсих играч на повече точки от мен и да е ми е френд , от одавна се знаеме с Кашмир, един наистина готин човек и приятел - предложих му двубой без да си знаеме флотите и без да ни интересуват % и класиране . Той веднага прие и се получи хубава битка, за което му благодаря.
Пожелавам успех на Кашмир и вс. играчи в булфа по-нататака