HarshTimes vs. Purgatory

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

Raid написа:QUOTE (Raid @ Oct 8 2008, 23:47) Виждам ,че си пиша с определено интелектуална аудитория ама нали знаете , колкото и да му говорите на радиото няма да го надговорите така ,че като отворят сезоня - ловния ще ви налгася хубаво аз , че и Г образно ако искате , ама който го е страх от мечки не ходи в гората ако сезоня не е отворен , тъй ,че давайте си тука оригинлните като турсни анцунг коментари и си мирувайте в играта , защото ако незнаете какви са последствията ще разберете , като отвирите сезоня( за мати и боровин се отнася).

:a013: :a013: :a013:

браво ИДОЛ мои :a013:

както обикновенно си на ниво и ме "кефиш"
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

За една страница 5 човека се занулихте вече ...направете си бек ъп на форумните битки :lol:
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

iuda написа:Цитат(iuda @ Oct 16 2008, 12:38) :a013: :a013: :a013:

браво ИДОЛ мои :a013:

както обикновенно си на ниво и ме "кефиш"

:a055: Юда направо ме разбираш ман с тея изрази луд фен :) чакаме те другия рунд ако имаш време да чупиш канчета :)
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

zl0b1l написа:QUOTE (zl0b1l @ Oct 17 2008, 09:22) :a055: Юда направо ме разбираш ман с тея изрази луд фен :) чакаме те другия рунд ако имаш време да чупиш канчета :)
Ами тогава касите като raid какво ще правят ? :dizzy:
Сериен убиец !!!
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

:lol: ами незнам :)
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
direktor
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
Контакти:

Мнение от direktor »

:a055:

Аз знам :a076:

Ще бъдат спонсори :lol:
Сериен убиец !!!
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 9 2008, 14:59) Като съзирам такива слова от "ko-staa" и каква само топаджийска битка на n-ти месец от рунда, почвам да се чудя какво се случва на тая горкичка игрица...

Btw, тоя mati не е у ред... толкова бойни точки на толкова ресурсни да имаш, тоя е или машина, или късметлия, или и двете.
Защо пък да няма толкова Бойни точки на тези ресурсни. Нито е машина, нито нищо. Стига да има желание всичко се постига.
Сега по темата: Браво войната е в разгара си. Продължавайте да се тупате иначе интрига няма :)

А за края на рунда както каза Диос: Има време до края на рунда.

Аз съм на мнение, че до края на рунда ще има МНОГО промени. Успех на всички и не се карайте за тъпотии, все пак това си е само игра.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
noir
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 27, 2005 11:26 am
Контакти:

Мнение от noir »

Мога да ви кажа от сега. До края на рунда ще се наддумвате и някои ще дърпат по цели нощи с бойните точки (като Мати). 10 дена преди края ще излязат от мод модератори, администратори и т.н. все привилегировани персони и ще решат кой да е първи в класацията. Това става лесно като разгледат кой съпорт с колко рецки или танкери кога каца за да ги натрошат :)
Който си има жокери ще вземе рунда.....
За това и играта стана толкова скучна, че и фенове като Простака не играят вече. Некви лодки седят 2ри ден и някой се сетил да ги потроши...... Голямо дебнене, голяма интрига, голяма победа. Почакайте да седнат Играчите в китайския и да обсъдят кой трябва да се занули с всички възможни средства и гледайте рециклажи :)
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

noir написа:QUOTE (noir @ Oct 23 2008, 20:56) Мога да ви кажа от сега. До края на рунда ще се наддумвате и някои ще дърпат по цели нощи с бойните точки (като Мати). 10 дена преди края ще излязат от мод модератори, администратори и т.н. все привилегировани персони и ще решат кой да е първи в класацията. Това става лесно като разгледат кой съпорт с колко рецки или танкери кога каца за да ги натрошат :)
Който си има жокери ще вземе рунда.....
За това и играта стана толкова скучна, че и фенове като Простака не играят вече. Некви лодки седят 2ри ден и някой се сетил да ги потроши...... Голямо дебнене, голяма интрига, голяма победа. Почакайте да седнат Играчите в китайския и да обсъдят кой трябва да се занули с всички възможни средства и гледайте рециклажи :)
Напълно съм съгласен с теб,но ще е по-добре отколкото някаква каса, която се възползва от отсътвието на властелина в 1ва вселена да вземе рунд(не че и преди не се е случвало-пример палавкоч, най -големия смешник който е вземал рунд досега,с 300сийтъра и така нататък)
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Смешник, смешник, ама (i)-тата треперехме от него, нали? :)
Последна промяна от LoaD на пет окт 24, 2008 12:08 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”