ozverell написа:Цитат(ozverell @ Oct 23 2008, 18:44) Миличко ,каде избяга в друга галактика та ти размазаха флотица ....докато си беше около мене никой не смееше да те закача и си беше за мене твойта флотица . Гледай бързо да се въстановиш и да ми влезнвш в обхвата за да ти направа където ми бягаш .
"Велико" и също толква подигравателно изказване Виж, ozverell, не си вкарвай таралеж в гащите! Чувал съм много боляло
Последна промяна от gajet_killer на чет окт 23, 2008 3:48 pm, променено общо 1 път.
Хехе най-накрая занулиха тоя Фитила :D И от мене е бягал няколко пъти и ми викаше че е незанулим и безсмъртен :D Браво на АЛДАН,момчета тоя рунд показвате,че нямате равни
ozverell написа:Цитат(ozverell @ Oct 23 2008, 18:44) Миличко ,каде избяга в друга галактика та ти размазаха флотица ....докато си беше около мене никой не смееше да те закача и си беше за мене твойта флотица . Гледай бързо да се въстановиш и да ми влезнвш в обхвата за да ти направа където ми бягаш .
Алекс, жал ми е за теб. Твоя пост изцяло се покрива с приказката "Храни куче да те лае". Явно типове като теб разбират само от дебелия край на сопата!
slunceto написа:QUOTE (slunceto @ Oct 24 2008, 14:41) kasi4keeee i ti li igraesh :D ae digni malko to4ki da se pleskame :D
ps sorry za latinicata :D tuka v daskaloto nema kirilica :X
а аз ли бе ? мммм играя касират ме тука разни няма да си ти жалко