@SaLadin: Надали си по- запознат от мен И доста неща, които изреди не са баш така
А и това за обсянението беше молба съм Cutfo, определено не във форума и 100% не в тази тема
Благодаря ти все пак
Pexos написа:Цитат(Pexos @ Oct 23 2008, 09:01) Браво!!!
Най- красивата битка която съм виждал от месеци насам - само 300 кръста отгоре, а крайния резултат ...
Тук е момента да се извиня публично.
Последната седмица cutfo дига точко като извънземен и го репортнах за проверка - както се вижда всичко е наред с акаунта му.
Дори след тази битка пак дигна шупорнайсе К точки от раз.
Просто ЕВАЛА!!! /сори за думата, но това ми идва на устата/
П.С. Ако може да сподели каква е тайната....
" Тайната " ДОБЪР ИГРАЧ . Браво cuf луд си жалко за психара, но такъв е живота . Страхотна битка .
Браво луд си е Цуфто,радвам се че играе така ,че да не е скучно,за останалото "запознатите" са много далеч от истината.Нито хваща реиклажи нито гони (и)-та.Как го прави не знам.Атакува ,рециклира,отбива по 4 атаки и това в един и същ момент,Крадат го постоянно,мините дето бяха на макс отдавна са срутени.Явно много нанки играят.Шапка му свалям за последната седмица!На всичко отгоре прилична част от рециклажа ми влезе в склада и той пак напред с точките.
Битката е много яка Цъф време беше да ти потръгне Съжалявам за психара ТРЯБВА И ДА СЕ ЯДЕ по-някога бързо възтановяване
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
chaha написа:Цитат(chaha @ Oct 23 2008, 15:29) Битката е много яка Цъф време беше да ти потръгне Съжалявам за психара ТРЯБВА И ДА СЕ ЯДЕ по-някога бързо възтановяване
много време яде хахах аз за тва си правя хапването пред компа беля картофи пред компа тичам до кухнята и пак на компа докато се пържат и после пак си хапвам със сиренце и биричка
Svilko написа:Цитат(Svilko @ Oct 23 2008, 15:49) Направо си вземи просилужница да ти готви и да ти слага яденето в устата
По темата, наистина впчатляващо много БТ със разлика от 300 кръста и толкова много разсейка от страна на защитника.
хахаха няма пари брат пък и никой няма да се навие да работи за мен в моята стая е бардак ям спя цикля на пц-то бе всичко има на бюрото даже мога и да спя ама не е удобно иначе да добре битка браво и от мен
и тва ако е разсейка ела ме виж в спиида само Звезда нямам
Последна промяна от maks на чет окт 23, 2008 12:44 pm, променено общо 1 път.