Отново за правилата за наливане :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 25, 2006 10:58 am
Контакти:

Мнение от Lakokara4a_r_p »

Тъй като последните рундове се появи модата хората да се наливат с бойни точки, въвеждам правила за тези, които искат да си направят с някой приятел финална битка:

1. Задължително по-слабия атакува.
2. Забранява се слагането във флота на транспортьори, мегатранспортьори, рециклатори, колонизатори и спайки.
3. Всички кораби летят на една вълна.
4. Битката задължително се слага в тази тема заедно с бекъп, освен ако не сте решили да си има собствена тема. Ако не е обявена битката никъде, се счита за наливане.
5. Акаунта на отказващия се, задължително се слага в мод или се изтрива. Ако се влезе в него и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
6. Не може никой да помага за рециклажа. Ако някой литне за рециклажа преди битката, ще бъде наказан заедно с участниците в нея. Който каквото си вземе след това, остава за него. Не може да се транспортира ресурс на победителя.
7. Победителят няма право да нападата отказващия се, за да го обира.

За неспазване на тези правила се наказва по следния начин:
! за по-слаби нарушения- отнемане от половината до всички бойни точки от битката.
! за груби нарушения - двата акаунта наказани до края на рунда отворени за атаки и изваждане от крайното класиране.

Това са правилата и няма да коментирам колко е хубаво за играта да се правят такива шашми :) Едно нещо обаче ми прави впечатление на мен, а и на други хора :) Според правило "5" който се е разбил в приятел трябва да се изтрие или да е в мод. Питам по какво причина акаунта на cufto в момента е активан а не е в мод или изтрит....???? А може би и не само той... Има ли правила, спазват ли се и кой съблюдава за тяхното спазване? Надявам се да се постъпи точно така както пише в правилата- "Ако се влезе в него и двамата ще бъдат наказани до края на рунда."
Айде да видим сега кой ще има куража да вземе отношение, щото няма да е лесно :) Тя че играта отлита с тия наливания отлита та се не види, ама като сте ги направили разрешени поне спазвайте правилата :)
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Във 3та вселена няма активен акаунт Cufto ? За какво говориш?
Последна промяна от freeico на чет окт 23, 2008 9:18 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Контакти:

Говорим за вселена спийд... Пропуска е мой за което се извинявам...
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Та какво за Спийда?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

freeico написа:Цитат(freeico @ Oct 23 2008, 12:28) Във 3та вселена няма активен акаунт Cufto ? За какво говориш?
Аз съм чел постове на коруин, където правилото `мод или дел` важи и за спийд. :)

P.S.: Случая с теран май беше най-пресен. Ако се не лъжа
Последна промяна от RoYaL на чет окт 23, 2008 9:25 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

А ако няма как да пусне мод?

П.С. Не търсете под вола....щото сами знаете какво може да намерите
Последна промяна от skorpionbg на чет окт 23, 2008 9:26 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Контакти:

Ами.... за спийд! След като има наливане има и правила... Айде вижте кой е налял cufto и влезте в час, защото акаунта е активен и нито е в мод, ноти е изтрит....
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Предполагам говориш за кутфо и психара. Ако е така:
До колкото знам психара не е имал намерение да се отказва а cutfo го е издебнал, така че изобщо не става дума за финална битка.
За това дали са приятели и уговаряли ли са се пък вече е безсмислено да се коментира.

Едит: хъх колко мнения се изредили докато напиша... в грешка съм - съжалявам...
Последна промяна от Pexos на чет окт 23, 2008 9:30 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Lakokara4a_r_p
Редник (Private)
Контакти:

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Oct 23 2008, 11:36) А ако няма как да пусне мод?

П.С. Не търсете под вола....щото сами знаете какво може да намерите
Хахахахахах, ти изби рибата хахахах, наздраве :a055: Можел да се разбие ама не можел да пусне мод..... Аз ако нямам интернет и ме ударят ще кажеш ли че не съм могъл да вляза и да се вдигна хахаха. Леле ти ме убиваш. Очаквах всичко друго ама чак такъв отговор и аз не съм очаквал... Айде малко по-сериозно и не ме пращай под вола, да не стане дебела работата :dizzy: Играл е точно около 4 часа след като се е разбил :)
Последна промяна от Lakokara4a_r_p на чет окт 23, 2008 9:32 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Lakokara4a_r_p написа:Цитат(Lakokara4a_r_p @ Oct 23 2008, 12:40) Хахахахахах, ти изби рибата хахахах, наздраве :a055: Можел да се разбие ама не можел да пусне мод..... Аз ако нямам интернет и ме ударят ще кажеш ли че не съм могъл да вляза и да се вдигна хахаха. Леле ти ме убиваш. Очаквах всичко друго ама чак такъв отговор и аз не съм очаквал... Айде малко по-сериозно и не ме пращай под вола, да не стане дебела работата :dizzy: Играл е точно около 4 часа след като се е разбил :)
Я вземи използвай главата си за мислене...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”