[ ANSR ] Sedlarov vs. [ ARES ] Sagittarius
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Sagittarius написа:Цитат(Sagittarius @ Oct 20 2008, 11:39) Поздравления на нападателя!
Наистина флота си седеше нощем на планетата от около 3 седмици. Sedlarov ми беше пратил 14 ЗНС няколко часа след като си бях пратил сейвъна на атака, вместо на престациониране. Ако не бях влязъл случайно още тогава флотът ми можеше да се изпари в небитието. Тогава реших, че ако някой иска да ми бутне главната, ще трябва да е готов на известни загуби, и да си приготви мнооого рециклатори550М рециклаж си е доста голямо количество
![]()
A проучванията ги правя след проверка с калкулатора - дали е по-изгодно да дам ресурса за проучване или за съответното количество боен флот. Досега надделяваше количеството над качеството![]()
Приятна игра на всички, които продължават!
![]()
Поздравления на съюзника - чудесен играч и човек - заради такива хора все още съм из БФ средите, било то и формално - поздравления - радвам се, че "играхме" заедно - приятна почивка - заслужена е
-
Ludetina
Въй, въй, въй, въй. Въйййййй. (някои просто онемяхме
). Тъй си е, Скорпа трябва да напомни пак кой е Скорпа, да няма някой позабравил. :–)
Много радват окото тия топаджииски акаунти ала Ancient_Soul - 85% от точките - яко флота.
Много радват окото тия топаджииски акаунти ала Ancient_Soul - 85% от точките - яко флота.
Последна промяна от LoaD на пон окт 20, 2008 11:56 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
o_0
Бе не играя отскоро БФ ама такова мазало съм забравил кога съм виждал за последно. Но си припомних защо скорпиона ми беше един от идолите в тая игра
П.С: колко проучвания са ти изчезнали вече от изследователския?
Бе не играя отскоро БФ ама такова мазало съм забравил кога съм виждал за последно. Но си припомних защо скорпиона ми беше един от идолите в тая игра
П.С: колко проучвания са ти изчезнали вече от изследователския?
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам