Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Тъй като видях задай въпрос и айде да питам преди много години 2-3 и повече май във вселена 3 имаше един играч с ник mi4opi4o не знам дали го знаете и с него бехме големи врагове имаше и един wolf който му беше приятел и си бяхме във война и имаше яко битки всеки ден по 5-6 атаки .
Ако някой го знае или си го спомня или воубще има нещо свързано със това ,моля да пише много искам пак да сме във война или поне някакъв контакт да имаме и тогава като бяхме във война всякакви стратегий имах а са никва стратегия нищо отпаднал съм 1 година без булфа и съм отпаднал.
Моля за никви критики искам да намеря стар приятел xP
П.П.Даже ще скивам в победители може и да ги има нещоо там дето да ми помогне o.O
П.П2.Не ги виждам може да липсват неколко рунда xP
Последна промяна от Taxi на пон окт 20, 2008 6:40 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435335][/url]
Само на хакер ще ми станеш ... внимавай. Хера.
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
Търся си старите врагове TUNJO I KAOS ако някой има контакти със тях да им звъни и да им кажи ,че следващия рунд ще играя и си чакам буркана със вазелин .Ама да не стане пак като предния рунд , че уш сте нямали във наличност, като започнахте да уптимиствати (((пп
ппИ накрая двамцата не искам пак да се карате , че предния рунд до такова съчувствие-ревност се стигна ,че ТУНЖАТА са изтри
Последна промяна от Mo`Money на пон окт 20, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 21 2008, 02:13) ппИ накрая двамцата не искам пак да се карате , че предния рунд до такова съчувствие-ревност се стигна ,че ТУНЖАТА са изтри
...Издишай, бобър! Издишай!
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 21 2008, 02:13) Търся си старите врагове TUNJO I KAOS ако някой има контакти със тях да им звъни и да им кажи ,че следващия рунд ще играя и си чакам буркана със вазелин .Ама да не стане пак като предния рунд , че уш сте нямали във наличност, като започнахте да уптимиствати (((пп
ппИ накрая двамцата не искам пак да се карате , че предния рунд до такова съчувствие-ревност се стигна ,че ТУНЖАТА са изтри
Точно така,ПетАре,искай си ))
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 21 2008, 11:31) ...Издишай, бобър! Издишай!
Мистерия къв бобър та гони пък и теб . И ти какви ми наприказва за тях ,че и още лс пазя от теб. Тай ,че бъди открита
Скул ли си мул ли си седи си там на малките точки , и си бъхти лазерите и взимай някой друг съвет от такер ,че току виж си взел да минеш 10к точки
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 21 2008, 14:26) Мистерия къв бобър та гони пък и теб . И ти какви ми наприказва за тях ,че и още лс пазя от теб. Тай ,че бъди открита
Скул ли си мул ли си седи си там на малките точки , и си бъхти лазерите и взимай някой друг съвет от такер ,че току виж си взел да минеш 10к точки
Издул си се, нещо... А най ме учудва, че се перчиш с нещо, което не притежаваш...
EDIT: В същност не ме учудва, а съм изумена от наглостта, която проявяваш - породена от ниското възпитание и образование, което имаш... Достойно за "възхищение" в твоите очи!
Последна промяна от misterya на вт окт 21, 2008 11:27 am, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 21 2008, 13:26) Мистерия къв бобър та гони пък и теб . И ти какви ми наприказва за тях ,че и още лс пазя от теб. Тай ,че бъди открита
ПетАре, може ли да те върна към темата? Човека търсеше стари другари!! Чудно защо пак опряхме до мерене на патароци!?
Последна промяна от charovna на вт окт 21, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.