[ ANSR ] Sedlarov vs. [ ARES ] Sagittarius

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Няма нещо кой знае колко пикантно в цялата история. Два-три мой безуспешни опита да чукна нещо по колониите на Сигитариуса, породени по-скоро от скука, отколкото с някаква конкретна цел. Знаех, че има огромна флота, която си седи нощем на планетата и се бях подготвил за утре да проведа атаката....обаче както винаги става тук - големите и хубави неща се получават ненадейно :)
Специални благодарности на лицата замесени в прибирането на рециклажа, както и за тези, който ме оставиха да си събера всичко...

оригинал: [ ANSR ] Sedlarov vs. [ ARES ] Sagittarius

бекъп Мистерия: [ ANSR ] Sedlarov vs. [ ARES ] Sagittarius
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

уаааааа :bravo: супер битка поздравления :)
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Просто уникална битка :bravo:
п.п.са ако фанем и да поспим малко не ма да е зле ,макар че така ми се допи бира :a055:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Просто наистина уникална битка, еваларка и на 2мата за флотите, супер яка битка :bravo: :bravo: :bravo:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Супер битка за редовен рунд :) Търговията си казва думата. Сагитариуса ме изненада с тази 750к флот на 900к :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 20 2008, 11:17) Супер битка за редовен рунд :) Търговията си казва думата. Сагитариуса ме изненада с тази 750к флот на 900к :)
Това е за сметка на проучванията.Слабички ми се виждат за играч на 900к точки,иначе битката наистина е супер и радва окото.Поздравления и за двамата играча :) :bravo:

п.п. Ако не бях спал сигурно и аз щях да намажа от реца :(

:a055: :a055:
Последна промяна от venio78 на пон окт 20, 2008 8:16 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
Sagittarius
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
Контакти:

Мнение от Sagittarius »

Поздравления на нападателя!

Наистина флота си седеше нощем на планетата от около 3 седмици. Sedlarov ми беше пратил 14 ЗНС няколко часа след като си бях пратил сейвъна на атака, вместо на престациониране. Ако не бях влязъл случайно още тогава флотът ми можеше да се изпари в небитието. Тогава реших, че ако някой иска да ми бутне главната, ще трябва да е готов на известни загуби, и да си приготви мнооого рециклатори :) 550М рециклаж си е доста голямо количество :)
A проучванията ги правя след проверка с калкулатора - дали е по-изгодно да дам ресурса за проучване или за съответното количество боен флот. Досега надделяваше количеството над качеството :)

Приятна игра на всички, които продължават!
:a055:
Последна промяна от Sagittarius на пон окт 20, 2008 10:00 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Така се завършва рунд.....

поздравления и за двамата :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

. Иначе Скорпито ма кефи начина му на игра , и като личност . За пореден път се убеждавам ,че търговията до какви ли чудеса може да достигне. Уникална флота а и както и самата битка :a055:
Последна промяна от Mo`Money на пон окт 20, 2008 10:20 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Много добра битка , поздравления и на двамата :bravo: Иначе Седларов нямал Лодки за Продан :a055:
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”