thuglife написа:Цитат(thuglife @ Oct 16 2008, 12:19) Гаджет брато не ги защитавай тия палячовци бе че силите са изравнени е ясно на всички.Не ме притеснявя че завършихме равен дори и да бяхме загубили пак нямяше да ми дреме,но тая бездарна игра ме изкарва извън нерви.Все едно не играхме квалификация за световно а некво мачле от турнира на Каменица.Истината е че нямаме тренер дето да им скъса задницити след такива мачове.Трагични са.
Истината е че на БФ не им се дават пари за добър и качествен треньор . Ония шушумиги пълнят главата на Боби че нямало смисъл от чужденци-треньори, че нашите треньори са били по кадърни –давай Боби слушай ги още вярвай им европейското го изтирвахме сега и световното за следващото квалификации тия нашите лидери както им казват Мартин и Бербатов тогава ,ще са брадясали и накрая ще се отзовем на местата на Грузия а стадиона ще е както преди 10 г ща събира по 10000-15000 човека на мач . Целия бг футбол затъва на клубно ниво и на национално ниво .Направете като мен хванете си някой друг отбор който знае за какво иде реч и си го подкрепяйте аз примерно съм за ИТАЛИЯ. А ние тука и колкото да си чешем пръстите по клавиатурата нищо не правим само се дразним. Оставете вече няма смисъл . Всеки от вас има много по важни неща в живота, от колкото да коментирате Националите