http://sl1.hit.bg/battles/deadly%20vs%20nod_ray.htm
останах доста изненадан
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Касо ,Браво добра биткаseazar написа:Цитат(seazar @ Oct 16 2008, 19:35) Въпросния пич го бях забелязал преди около седмица.Бърза сметка и видях че немога да го бия.той наби мод и аз съответно понатрупах малко флота, докато си дебна набелязаните хора.Днес сутринта като станах, незнам защо се сетих за него,не че че ми е бил цел, но просто се сетих..Спай, гледам флотата там,а той още спинка сладко сладко.А да литна и хоп влезе..И така цяла сутрин рефрешваше редовно.Викам ще дойде обяд и ще отиде да хапне нещо и няма да направи савен и тогава ще го изтряскам..Обаче ми излезнаха някои ангажиметни точно на обяд и като се върнах го видях 20 мин офф.. викам си изтървал съм го и започнах да проклинам късмета си..все ще се наяде за 40-50 мин макс.Миналия път ми провървя през галактика и затова викам може да е на късмет и литнах веднага,без разсейки на флотата(даже и спидер забравих да пусна).Изобщо не съм смятал битката и когато се получи
останах доста изненадан.Много гадни тея мегатони да му се невиди...От рециклажа някой отхапа солидно към 15 милки кристал и 7 милки газ(да си ги харчи със здраве,важното е да има материал ).
![]()
екстра битка цезаре - поздравленияseazar написа:QUOTE (seazar @ Oct 16 2008, 18:35) Въпросния пич го бях забелязал преди около седмица.Бърза сметка и видях че немога да го бия.той наби мод и аз съответно понатрупах малко флота, докато си дебна набелязаните хора.Днес сутринта като станах, незнам защо се сетих за него,не че че ми е бил цел, но просто се сетих..Спай, гледам флотата там,а той още спинка сладко сладко.А да литна и хоп влезе..И така цяла сутрин рефрешваше редовно.Викам ще дойде обяд и ще отиде да хапне нещо и няма да направи савен и тогава ще го изтряскам..Обаче ми излезнаха някои ангажиметни точно на обяд и като се върнах го видях 20 мин офф.. викам си изтървал съм го и започнах да проклинам късмета си..все ще се наяде за 40-50 мин макс.Миналия път ми провървя през галактика и затова викам може да е на късмет и литнах веднага,без разсейки на флотата(даже и спидер забравих да пусна).Изобщо не съм смятал битката и когато се получи
останах доста изненадан.Много гадни тея мегатони да му се невиди...От рециклажа някой отхапа солидно към 15 милки кристал и 7 милки газ(да си ги харчи със здраве,важното е да има материал ).
![]()
Е да аз прегледах за хиени -+ 30системи, само седларов,ама беше офф,а ти си го видял в съюза .Да ми направиш малко кръстачетаKarbankal написа:QUOTE (Karbankal @ Oct 16 2008, 19:43) 2008-10-16 15:42:16
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
0 метал
15987520 кристали
7172480 газ
от: [3:425:6]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
10074400 газ.
Летя от съседната галактика.
Добра битка е станала извади късмет че ме дръпнаха да ме занимават с други работи!Аз съм омазан но като ти гледам флота или остатъкаот нея сякаш си от алкайда хи хи хиseazar написа:QUOTE (seazar @ Oct 16 2008, 19:35) Въпросния пич го бях забелязал преди около седмица.Бърза сметка и видях че немога да го бия.той наби мод и аз съответно понатрупах малко флота, докато си дебна набелязаните хора.Днес сутринта като станах, незнам защо се сетих за него,не че че ми е бил цел, но просто се сетих..Спай, гледам флотата там,а той още спинка сладко сладко.А да литна и хоп влезе..И така цяла сутрин рефрешваше редовно.Викам ще дойде обяд и ще отиде да хапне нещо и няма да направи савен и тогава ще го изтряскам..Обаче ми излезнаха някои ангажиметни точно на обяд и като се върнах го видях 20 мин офф.. викам си изтървал съм го и започнах да проклинам късмета си..все ще се наяде за 40-50 мин макс.Миналия път ми провървя през галактика и затова викам може да е на късмет и литнах веднага,без разсейки на флотата(даже и спидер забравих да пусна).Изобщо не съм смятал битката и когато се получи
![]()