"Raid
2008-10-16 14:16:58 Докладвай
скоро ще разберем дали си толкоз к
у р а ж л и я
"
Къде ти изчезна твойто чуство за кураж ? Беше казал да не ходим при мечките аз нагазих до коленете в гората и ла*ната, а освен един мишок друго не видях. Да не се отклоняваме, а да продължим с изказванията :
Raid
2008-10-16 10:07:32 Докладвай
е никога нещата не се развиват
според очакванията пък и правя
всичко за да ти направя рунда малко
по-интересен защото ми се видя
депресиран в форума
Мой предводителю, докато си син изпадам в още по-голяма депресия. В случая нанотата нещо май не ти помагат много а ? и ..... :
Raid
2008-10-16 10:02:37 Докладвай
няма и за какво ти предпочете да
се нападаме сериозно
Да нападаш празна планета в 5 часа за мен лично не е особено сериозно, но ще ти го докажа и на практика, мога да ти дам графика ми от работа да си направиш и ти сметката кога ще спиш и кога не. Ех как съм се надявал винаги някой да ми прави компания, ще си бъбрим на много темички и ще си изкараваме чудесно.
Raid
2008-10-15 20:26:40 Докладвай
еми , щом неискаш да си загубиш
флотата , край за днес ?
Оставих те вчера да си легнеш нормално, викам айде днес да е края, а то ко стана пиле ? Мишленцето на батко. Къде пак покри корабчетата, аз и пуканки си бях взел да гледам края на флота ми. Да оставим и приятелката ми, която купон устройваше за довечера. Ех сега как ще я успокоявам просто не знам. Айде мишленце, скрий се в някоя дупчица и не се показвай повече.
пс . И внимавай, скоро иде зима, камионите да не вземат да ти затънат в кишата