Тема за малки битки
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Aбе да питам, понеже нещо не съм в час - този ko-staa - онзи ko-staa ли е, който написа това:Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Oct 12 2008, 14:24) QuaDro0n vs ko-staa
ko-staa написа:Цитат(ko-staa @ Oct 8 2008, 23:56) МОТЛ ДИГНИ МАЛКО ТОЧКИ ЧЕ ДА НЕ МИ СТАНЕШ ЗЕЛЕН ДА ТЕ ПОНАВЕСТЯ И С НАЙ ГОЛЯМ КЕФ ЩЕ ТЕ СЛОЖА ДА КРАСИШ ТРИБУНАТА СМЕШКО.НА ПРОСТАКА НЕ МОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЕ СИ ГО ЧУВАЛ(ПОНЕЖЕ СИ НОВОБРАНЕЦ)![]()
и това:
в темите по-долу в същия раздел? Евалата, и за миг не съм се съмнявал в него от както му гледам никнейма из вселените, ама друго ми е интересно... като му гледам флотата за 5к точки и обясненията му, че дори има хора, които са му зелени - вие какво по-точно правите в тая вселена, ако не е тайна? Вярно, че из целия форум хвърчат слова "играта много се изроди, бла-бла", ама чак пък толкоз?...ko-staa написа:Цитат(ko-staa @ Oct 9 2008, 00:15) АМА МНОГО МЕ КЕФИТЕ КАК СЕ РАДВАТЕ НА 80 КРЪСТА И 20 РЕЦА ВИИ ОТ КЪДЕ ПАДАТЕ ДА СА 1000 ДОБРЕ ИЛИ ПОНЕ 200-300 ТО 80 АМА НАПРАВО СТЕ СМЕШНИНЕЗНАМ НА КАКВО ВИ Е НАПРАВИЛ МАТИ АМА НАЙ ВЕРОЯТНО ГОЛЯМ БОИ ВИ Е БИЛ Е ДА СЕ РАДВАТЕ ТАКА КАТО ДЕЦА НА БОНБОН
![]()
Последна промяна от LoaD на пон окт 13, 2008 9:49 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Много специалисти се навъдиха. Трябва някой като теб да дойде и да ни покаже как се играе.LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Oct 13 2008, 11:58) Aбе да питам, понеже нещо не съм в час - този ko-staa - онзи ko-staa ли е, който написа това:
и това: в темите по-долу в същия раздел? Евалата, и за миг не съм се съмнявал в него от както му гледам никнейма из вселените, ама друго ми е интересно... като му гледам флотата за 5к точки и обясненията му, че дори има хора, които са му зелени - вие какво по-точно правите в тая вселена, ако не е тайна? Вярно, че из целия форум хвърчат слова "играта много се изроди, бла-бла", ама чак пък толкоз?...![]()
В тези ваши акаунти на невероятните точки (имам предвид, че наистина е невероятно, не като подигравка), посмъртно не мога да набутам и 1/10 от това, което смятам, че му е нужно като развитие на един средностатистически акаунт, та затова - колкото и специалисти да се въдят, човече - никой не може да ви оправи вас и с 1000 зора.hriyan написа:Цитат(hriyan @ Oct 13 2008, 13:46) Много специалисти се навъдиха. Трябва някой като теб да дойде и да ни покаже как се играе.
Иначе си направих труда да пиша, колкото да подчертая отново завидните умения по играта на ko-staa за пореден път, тъй като той даже и се е ежил здравата преди това, с главни букви. Шефската. Друго си е то да летиш за 20 минути в система със 100те си кръстака.
Последна промяна от LoaD на ср окт 15, 2008 10:41 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- direktor
- Редник (Private)
- Регистриран: вт авг 08, 2006 10:42 pm
- Контакти:
LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Oct 15 2008, 13:46) В тези ваши акаунти на невероятните точки (имам предвид, че наистина е невероятно, не като подигравка), посмъртно не мога да набутам и 1/10 от това, което смятам, че му е нужно като развитие на един средностатистически акаунт, та затова - колкото и специалисти да се въдят, човече - никой не може да ви оправи вас и с 1000 зора.Освен може би kalo... но нелегално. Все пак го потърсете - може и да помогне...
Иначе си направих труда да пиша, колкото да подчертая отново завидните умения по играта на ko-staa за пореден път, тъй като той даже и се е ежил здравата преди това, с главни букви. Шефската. Друго си е то да летиш за 20 минути в система със 100те си кръстака.
Любопитен съм какво трябва да има "като развитие на един средностатистически акаунт" ? А и за асс на колко точки все пак ?
Сериен убиец !!!
Битка в 11 рунда. Направо му изкъртих хартиените корабчета.
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=f56c11e699
Който може да направи Бекъп.
Едит: Забравих да кажа, че му изтрих картинките и там каквото още се сетите.
http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=f56c11e699
Който може да направи Бекъп.
Едит: Забравих да кажа, че му изтрих картинките и там каквото още се сетите.
Последна промяна от hriyan на чет ное 20, 2008 10:19 am, променено общо 1 път.
-
The Ripper
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
- Контакти: