Моят свръх сложен приятел компа
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
"Редовни клиенти-светло бъдеще"Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 15 2008, 00:20) "За големи поръчки - отстъпка!!"![]()
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Колко сложно нещо е живота, искаш дете. Пускаш си семето във жената и накрая излиза темерут такъв индивид като нас . А нямаше ли да е по просто, направо да си го поръчаш и щъркела да ти го донесе. Саймане жената е виновна затова да е толкова сложно , защо е яла от забранения плод ааа? . Ех ок не била, какъв ли прост щеше да бъде живота , ти да си пиеш кафето и да гледаш жените как се разхождат голи покрай теб 
Последна промяна от Mo`Money на вт окт 14, 2008 9:23 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- saiman kaza
- Редник (Private)
- Регистриран: чет авг 07, 2008 5:24 pm
- Контакти:
Става въпрос за възможни промени, а не за некви фантастики...Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 14 2008, 23:27) Колко сложно нещо е живота, искаш дете. Пускаш си семето във жената и накрая излиза темерут такъв индивид като нас . А нямаше ли да е по просто, направо да си го поръчаш и щъркела да ти го донесе. Саймане жената е виновна затова да е толкова сложно , защо е яла от забранения плод ааа? . Ех ок не била, какъв ли прост щеше да бъде живота , ти да си пиеш кафето и да гледаш жените как се разхождат голи покрай теб![]()
Голям фантазьор си.
Последна промяна от saiman kaza на вт окт 14, 2008 9:39 pm, променено общо 1 път.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 15 2008, 00:27) Колко сложно нещо е живота, искаш дете. Пускаш си семето във жената и накрая излиза темерут такъв индивид като нас . А нямаше ли да е по просто, направо да си го поръчаш и щъркела да ти го донесе....
Само с предпазни средства не са вредни, иначе гледай какво става...Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Oct 14 2008, 22:19) Ми ако те кефи да си набиваш чужди тела в отверстията, може да се приеме, че не са вредни.![]()
Добрутро, "маро"....saiman kaza написа:Цитат(saiman kaza @ Oct 14 2008, 23:32) ...
Май тука драскате всичките колкото да не заспите
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
E, ти искаш сега всички да са добросъвестни и изпълнителни като мен ли? Ц, де тоз късмет, Саймънеее, Саймъне.saiman kaza написа:Цитат(saiman kaza @ Oct 14 2008, 23:32) Къ-хъ
Така. Значи трябваше да ви хвана всичките ( без LoaD ) и да ви блъсна тука с чарвен надпис:
КАТО НЯМАТЕ ОТГОВОР ЗАЩО СЕ ОБАЖДАТЕ
Виж сега, добре е хубавото да си остане сложно до краен предел, но не по-повече. Иначе нямаше да е толкоз' и сладко. И като стана дума за сложнотия - по-сложно нещо от човека на тоя свят - няма да откриеш. Така че поначало нещата никога не са били прости...
Keep space clean, it's not yours.
- saiman kaza
- Редник (Private)
- Регистриран: чет авг 07, 2008 5:24 pm
- Контакти: