Моят свръх сложен приятел компа

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

оф тая биология където вляза квото и да прамя все ме преследва бати ужаса!
Победата Ще Бъде Наша
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 15 2008, 00:20) "За големи поръчки - отстъпка!!" :a013:
"Редовни клиенти-светло бъдеще" :lol:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Колко сложно нещо е живота, искаш дете. Пускаш си семето във жената и накрая излиза темерут такъв индивид като нас . А нямаше ли да е по просто, направо да си го поръчаш и щъркела да ти го донесе. Саймане жената е виновна затова да е толкова сложно , защо е яла от забранения плод ааа? . Ех ок не била, какъв ли прост щеше да бъде живота , ти да си пиеш кафето и да гледаш жените как се разхождат голи покрай теб :a013:
Последна промяна от Mo`Money на вт окт 14, 2008 9:23 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
saiman kaza
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 07, 2008 5:24 pm
Контакти:

Мнение от saiman kaza »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 14 2008, 23:27) Колко сложно нещо е живота, искаш дете. Пускаш си семето във жената и накрая излиза темерут такъв индивид като нас . А нямаше ли да е по просто, направо да си го поръчаш и щъркела да ти го донесе. Саймане жената е виновна затова да е толкова сложно , защо е яла от забранения плод ааа? . Ех ок не била, какъв ли прост щеше да бъде живота , ти да си пиеш кафето и да гледаш жените как се разхождат голи покрай теб :a013:
Става въпрос за възможни промени, а не за некви фантастики... :lol:

Голям фантазьор си.
Последна промяна от saiman kaza на вт окт 14, 2008 9:39 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 15 2008, 00:27) Колко сложно нещо е живота, искаш дете. Пускаш си семето във жената и накрая излиза темерут такъв индивид като нас . А нямаше ли да е по просто, направо да си го поръчаш и щъркела да ти го донесе....
Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Oct 14 2008, 22:19) Ми ако те кефи да си набиваш чужди тела в отверстията, може да се приеме, че не са вредни. :)
Само с предпазни средства не са вредни, иначе гледай какво става... ;)
saiman kaza написа:Цитат(saiman kaza @ Oct 14 2008, 23:32) ...
Май тука драскате всичките колкото да не заспите
Добрутро, "маро".... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

saiman kaza написа:Цитат(saiman kaza @ Oct 14 2008, 23:32) Къ-хъ
Така. Значи трябваше да ви хвана всичките ( без LoaD ) и да ви блъсна тука с чарвен надпис:

КАТО НЯМАТЕ ОТГОВОР ЗАЩО СЕ ОБАЖДАТЕ
E, ти искаш сега всички да са добросъвестни и изпълнителни като мен ли? Ц, де тоз късмет, Саймънеее, Саймъне. :) .

Виж сега, добре е хубавото да си остане сложно до краен предел, но не по-повече. Иначе нямаше да е толкоз' и сладко. И като стана дума за сложнотия - по-сложно нещо от човека на тоя свят - няма да откриеш. Така че поначало нещата никога не са били прости... :) ... и т.н. не знам такъв отговор ли търсеше или конкретно за компютъра си остава... и за него ти отговорих, доколкото мога. И в началото беше еволюцията...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
saiman kaza
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 07, 2008 5:24 pm
Контакти:

Мнение от saiman kaza »

Ако хубавото не е сложно няма ли да е по хубаво?

Със сложно излюпилиа се мозък Човека съм съгласен.

Но може и да намерим нещо по сложно на друга планета.
Нищо още не се знае.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Will spam for food!
Компутера е бил простичка машина в началото :) Крушки и жици! И всяко едно негово нововъведение също е било простичко...и как така стана сложен никой незнае...мне...станали много простички неща в едно и се получила сложна рабта.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

`Айде всички да изпаднем във философски делириум... :a028:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ау тия дилириуми ме преследват вече 3 дена..... :a055:
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”