SPAM - SPEED

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Oct 14 2008, 11:26) И за търговеца процент от кашончето.
... В тоя ред на мисли... И за келнера - бакшишче...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 14 2008, 12:55) Дам всичкото ще е толкова хубаво , гледам ще има доста хора в спееда ,следващия рунд. А на мен ще ми много криво ,че няма да взема участи. Защото играя във момента във 2-ра вселена а след няколко месеца чука на вратата и новия рунд във 1-ва , че каос нямал търпение пак да съм му бил каса . Тай ,че ви пожелавам приятен рунд на всички вас и моля ви не превръщайте играта като в сапунен сериал :a055:
Че ти що не го поканиш при теб в спийда, в 1-ва само двамата ли ще цъкате? Много на романтика го ударихте... :)
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 14 2008, 19:22) Че ти що не го поканиш при теб в спийда, в 1-ва само двамата ли ще цъкате? Много на романтика го ударихте... :)
ПетАр отдавна си прави устата :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 14 2008, 19:22) Че ти що не го поканиш при теб в спийда, в 1-ва само двамата ли ще цъкате? Много на романтика го ударихте... :)
зевзек......

ти кога ще спреш да спамиш форума.... и да поиграеш малко, на нещо по-различно от галактическа каса :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ух, много спам има да изтече дотогава... и johnny walker :) Иначе, горе-долу кога в СПИЙД ще стане месец и половина рунда? За да мога да бъда по-точен в отговора си... :”
Последна промяна от LoaD на вт окт 14, 2008 4:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 14 2008, 19:33) ... и johnny walker :)
Пу пу, аматьор ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Прочети ми последното изречение на горния пост ;)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 14 2008, 19:43) Прочети ми последното изречение на горния пост ;)
:bravo:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 14 2008, 19:43) Прочети ми последното изречение на горния пост ;)
A ти първото на моя поо... абе някой от предните постове беше.

Джаки, реклама на никнейма ли искаш да ти правя сега... :) Не е аматИорство (абе на вистата къде беше ер-малък ??), то любов... ;)
Последна промяна от LoaD на вт окт 14, 2008 4:46 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Пърцуца - the best drink of the milenium :a013: :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”