Едно въпросче-tomov8 ти вярно ли играеш тази игра от 1 година? Още при създаването си протекцията беше с цел да можеш да се възстановиш след като са те атакували .Вярно че след това почна да се ползва и с доста други цели - но няма лошо .Точно от летяща атака протекцията не те пази -но има една друга стратегия с протекция при летяща атака.Но да не те обърквам - явно и така ти е каша .Просто вземи прочети повече за играта - питай - гидове ,модератори , админи - по опитни играчи .Всеки ще ти помогне .
Успех и приятна игра .
Удариха ме по време на протекция!?!?!?
-
gajet_killer
Мда, ако е така ще да е доста тъпо. Иначе по-логиччното е да се е протектирал и да е излязал от играта с надеждата, че атаката по него няма да се осъществи; друг вариант е да е видял атаката много малко преди удара и набързо да е пуснал протекцията, но въпреки всичко да са го праснали. Всичко изглежда много по-приемливо от 1-вото 
Последна промяна от gajet_killer на пон окт 13, 2008 8:21 pm, променено общо 1 път.
Aз доколкото разбрах от постовете му, дори не е знаел как да се спаси от предстоящ удар по негова планета (освен с Изтриване, разбира се...). Така че май темата вече не опира дотолкова в самата протекция или правилата на играта... човекът има да наваксва, доста е изпуснал като за цяла година игра... май най-добре някой гид да се нарами с малката задачка да го въведе... изобщо в играта...
Туй, че нито е подходил, нито е мислил логично, го оставяме настрана, флийтърът се учи и от грешките си.
Туй, че нито е подходил, нито е мислил логично, го оставяме настрана, флийтърът се учи и от грешките си.
Последна промяна от LoaD на пон окт 13, 2008 9:57 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Просто си мислех, че протекцията предпазва от пусната атака, а се оказа че не е така. Хубаво беше да го знам предварително. Иначе знам saven как се прави. Мерси за съветите на играчите.LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Oct 14 2008, 01:05) Aз доколкото разбрах от постовете му, дори не е знаел как да се спаси от предстоящ удар по негова планета (освен с Изтриване, разбира се...). Така че май темата вече не опира дотолкова в самата протекция или правилата на играта... човекът има да наваксва, доста е изпуснал като за цяла година игра... май най-добре някой гид да се нарами с малката задачка да го въведе... изобщо в играта...![]()
-
charovna
Звучиш ми доста объркано, момко. Дано наистина са ти се изяснили нещата, дано знаеш как се прави сейвън, дано не хукнеш да си триеш планетките, когато видиш как вражеска флотилия се е запътила към теб за по кафе! И все пак се вслушай в съвета на Load и се обръщай за помощ към гидовете във вселената. Тях можеш да намериш в меню "Информация", първото подменю "Помощ". А сега мисля, че темата си заслужава ключа!
Последна промяна от charovna на вт окт 14, 2008 7:28 am, променено общо 1 път.