tomov8 написа:Цитат(tomov8 @ Oct 13 2008, 17:37) За ваканционния мод пише някъде на ма..й.ната си, това го знам, но за протекцията не го пише НИКЪДЕ. И нещо друго - фактически аз не съм нападнат, когато си активирам протекцията, а просто вражеска флота пътува към мен. Моля правете разлика. А за тези, които обиждат простия ми интелект, защото задавам въпрос, не мисля да отговарям.
Както казах, по-добре е правилата ЯСНО да са публикувани на ВИДНО МЯСТО, за да може ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на тази игра да играят нормално. Надявам се да съм разбран правилно.
А ти мисля, че когато си правиш акаунта отбелязваш с едно тикче, че си прочел правилата и си съгласен с тях. Или по просто казано където и да са сложени било то и на "майната си" трябва да си ги прочел и сега да не задаваш тези въпроси!
Относно флотата, дали си бил нападнат когато е летяла към теб ... ами ако не е било нападение защо си отнесен !? Интересно.
10 човека ти обясниха ясно как стоят нещата, съмнява ме да ти върнат флота ако продължиш да мрънкаш и ако това ти е целта.