Здравейте, футболни запалянковци

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 13 2008, 06:53) Друго си е да знаеш какво е станало ...

Кат вчера едно момиче ма пита за мача . Абе знаеш ли как свърши мача ,аз викам да 0-0 а тя вика за кой ? :lol:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 13 2008, 11:23) Кат вчера едно момиче ма пита за мача . Абе знаеш ли как свърши мача ,аз викам да 0-0 а тя вика за кой ? :lol:
оф тия изтъркани лафове ... а се правим на оригинални ...

По темата: точка е по - добре от нищо. Не мисля, че сме си и представяли да сме първи в групата, особенно след Черна Гора. Нямам си идея, защо всеки път като видя Иванков на врата и ми иде да пропуша ... Бяхме трагични, добре че защитата ни не направиха много груби грешки, аз се сещам за 2. А нататък халфовата линия ги нямаше амаааа нииикаквиииии. От 4 метра пасове с волета. Какво правеха тия хора не знам. Отпред Бербо го бяха набарали и не му даваха да диша, Марто определено не е влезнал във форма още. Дано спрат тия контузиии да го мъчат, та да влезне във форма и да играе на макс.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Вака прав си, само дето Марто си е във форма и играе много добре...трима души постоянно го затваряха! Обаче останалите некъдъници не се възползваха :( Имаха пространство и трябваше да направят нещо. А онова скъпото момче такава ножица направи, жалко че някъв кътил му стоеше на пътя!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Oct 13 2008, 11:34) оф тия изтъркани лафове ... а се правим на оригинални ...

По темата: точка е по - добре от нищо. Не мисля, че сме си и представяли да сме първи в групата, особенно след Черна Гора. Нямам си идея, защо всеки път като видя Иванков на врата и ми иде да пропуша ... Бяхме трагични, добре че защитата ни не направиха много груби грешки, аз се сещам за 2. А нататък халфовата линия ги нямаше амаааа нииикаквиииии. От 4 метра пасове с волета. Какво правеха тия хора не знам. Отпред Бербо го бяха набарали и не му даваха да диша, Марто определено не е влезнал във форма още. Дано спрат тия контузиии да го мъчат, та да влезне във форма и да играе на макс.

Да ваца не е това начина като искаш да заговориш някой , да задаваш въпроси дето хич не ти е работата

За мача ли искаш да пишем ? Ами то и най малоумния фен или запалянко както викаш ти за по оригинално . Знаеше ,че мача е уговорен . Още след 10м спряхме да викаме по отбора защото двата отбора започнаха да ходят по терена – Пална пародия е това футбола имаше тема във меридян мач за един германски журналист който писа как е присъствал на уговорите мачове ,че как един азиатски мафиот е държал всичките мачове в ръцете си. Малак цитат от този журналист / бяха ми вързали очите бях през цялото време във тъмнина , когато ми дръпнаха кърпата и се озърнах видях, че съм в нещо като някакво барче , до мен стоеше човека х беше ми казано ,че ако спомена името му съм мъртъв и той ми каза гледай как ще уговорим мача мразилия-Гана 3-0 в полза за мразилия , аз първия момент не повярвах, обаче по едно време от врата влезна един Ганайски представител който се представи като помощник треньор на отбора .И аз видях как прибера парите за мача, там трябваше всичките играчи и треньор да си поделят по 20000$ долара . И така човека излез на а те пуснаха телевизора и започна да следят мача. След неговия край аз заплаках и ми се сви сърцето- . И се зарекох повече никога да не гледам мачове или да пиша за тях мача свърши както го искаше той 3-0 за Бразилия при въпроса ми колко спечели .А той отвърна малко по малко от 15000000 $ . Аз го питах отново , а има ли поставена ръка на клубните отбори той отвърна моето момче аз контролирам всичките първенства във балканския полуостров даже и първенства за който нищой си няма на престава . И той попита искаш ли средващия път да видиш мача Баерн – Бохум как ще свърши , аз казах не
Последна промяна от Mo`Money на пон окт 13, 2008 10:34 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 13 2008, 13:40) За мача ли искаш да пишем ? Ами то и най малоумния фен или запалянко както викаш ти за по оригинално . Знаеше ,че мача е уговорен . Още след 10м спряхме да викаме по отбора защото двата отбора започнаха да ходят по терена – Пална пародия е това футбола имаше тема във меридян мач за един германски журналист който писа как е присъствал на уговорите мачове ,че как един азиатски мафиот е държал всичките мачове в ръцете си. Малак цитат от този журналист / бяха ми вързали очите бях през цялото време във тъмнина , когато ми дръпнаха кърпата и се озърнах видях, че съм в нещо като някакво барче , до мен стоеше човека х беше ми казано ,че ако спомена името му съм мъртъв и той ми каза гледай как ще уговорим мача мразилия-Гана 3-0 в полза за мразилия , аз първия момент не повярвах, обаче по едно време от врата влезна един Ганайски представител който се представи като помощник треньор на отбора .И аз видях как прибера парите за мача, там трябваше всичките играчи и треньор да си поделят по 20000$ долара . И така човека излез на а те пуснаха телевизора и започна да следят мача. След неговия край аз заплаках и ми се сви сърцето- . И се зарекох повече никога да не гледам мачове или да пиша за тях мача свърши както го искаше той 3-0 за Бразилия при въпроса ми колко спечели .А той отвърна малко по малко от 15000000 $ . Аз го питах отново , а има ли поставена ръка на клубните отбори той отвърна моето момче аз контролирам всичките първенства във балканския полуостров даже и първенства за който нищой си няма на престава . И той попита искаш ли средващия път да видиш мача Баерн – Бохум как ще свърши , аз казах не
А бе, сериозно ли вярвате на тази мазна жълта преса :dizzy:

Сирене, прав си за лепилото :p140:
Потребителски аватар
derailer
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 21, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от derailer »

Петър ли си, Петра ли си... Преди пишеше пост, съдържащ максимум 4 реда, в които нямаше повече от 2 думи написани правилно. Не знам кой ти е направил забележка да пишеш по повече, но ти е време да се спреш. Само глупости, грешки.. с други думи - не си интересен на никой.
Просто спомен във времето..
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Е стига де, има от любимите. Ми изречения, срязани с точка по средата :a013:
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Oct 13 2008, 14:09) ти - Ништо. не разбираш!.
Съгласен. съм
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”