Alain vs Aqks

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Oct 9 2008, 18:15) Абе, забелязал съм че повечето "големи" играчи, като ги минат и почват да разправят, че са почнали работа и пари и кинти изкарват, а бирата си е по дефоулт, че се пие ... Бе само аз ли съм такъв, че като ми се играе и работя и на университет ходя и бира пия и не ме зануляват ?
Mи ако и ти като мен седиш на 99 точки - нормално :) .
Keep space clean, it's not yours.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

korahmor написа:QUOTE (korahmor @ Oct 7 2008, 11:53) да ти припомня ли миналия рунд... как завърши за теб? :)
как завърши бе смешник надъха целия топ срещу мене та да си права лесно бойни точки и после като направих флота ги лъжеше, че всичко е под контрол, а на топи знстата не смееха да летат по мене щото ги пуках от бой...и като реших, че сте мн смешни, за да продължа да играя и ви се връзвам на филмите дето се бехте вкарали дадох ацц на ламер то не че имаше голям избор и вие го бихте щото той хитреца си разделил флотата да бие ита...и как се кефехте направо ми бе жал за вас.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Кало не виждам смисал от това само да се ръфате по форума саберете се някой рунд със роял и се регнете в 3-та та да дойда и аз да се потрепаме малко ще подкрепям Топи та да не се чудите от каде ви е дошло :a013: :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Чудя се кога топи ще нацели флот...баси, все празни планети...сила и 1/2 :) Радвам се, че не влизам много ,много тука :) А топи може да пробва някой ден и извън пясъчника(ака - Вселена 3) - току виж не я понапляскат много :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Oct 11 2008, 09:51) Кало не виждам смисал от това само да се ръфате по форума саберете се някой рунд със роял и се регнете в 3-та та да дойда и аз да се потрепаме малко ще подкрепям Топи та да не се чудите от каде ви е дошло :a013: :a055:
В 3-та глуха!? И смисълът е...? :)

Шегата настрана - там е страхотно да разцъкваш, когато нямаш особено много време за игра..., значи нищо чудно скоро половината да играем именно там. :lol: :)
Последна промяна от LoaD на съб окт 11, 2008 7:43 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Не просто причината е че до сега не съм играл там.Май трябва да възродим SEYMOUR нещо се поизгубихме в последно време от друга страна за мен ще е чест да играя със Топи до сега не съм имал тази възможност,но и Фено ако се раздвижи ще стане супер :a013:
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Storm_Rider написа:QUOTE (Storm_Rider @ Oct 10 2008, 22:45) как завърши бе смешник надъха целия топ срещу мене та да си права лесно бойни точки и после като направих флота ги лъжеше, че всичко е под контрол, а на топи знстата не смееха да летат по мене щото ги пуках от бой...и като реших, че сте мн смешни, за да продължа да играя и ви се връзвам на филмите дето се бехте вкарали дадох ацц на ламер то не че имаше голям избор и вие го бихте щото той хитреца си разделил флотата да бие ита...и как се кефехте направо ми бе жал за вас.

наби целия топ, занули ни, разпердушини ни.. и накрая си даде ацц-то защото ти станахме скучни, а? :lol:
е то бива лъжи, бива... ти надмина себе си вече

калоянчо, вземи да си пиеш хапчетата, че без тях си много зле :)
Последна промяна от korahmor на нед окт 12, 2008 10:11 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Oct 10 2008, 22:45) как завърши бе смешник надъха целия топ срещу мене та да си права лесно бойни точки и после като направих флота ги лъжеше, че всичко е под контрол, а на топи знстата не смееха да летат по мене щото ги пуках от бой...и като реших, че сте мн смешни, за да продължа да играя и ви се връзвам на филмите дето се бехте вкарали дадох ацц на ламер то не че имаше голям избор и вие го бихте щото той хитреца си разделил флотата да бие ита...и как се кефехте направо ми бе жал за вас.

Ебре Кало дете на дивата пустиня,как пък всеки път си играеш докато си по-силен от другите,но когато започнат да те настигат решаваш,че са смешни и се отказваш :c022: Смени малко репертоара че започваш да се изтъркваш вече и си губиш аудиторията!
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Alain
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 1:37 pm
Контакти:

Мнение от Alain »

Видях ,че темата Alain vs Aqks много се е разраснала .Благодаря на всички,който проявиха разбиране и ме подкрепиха.
Колкото до мнението на Fallen_angel ,че Вселена 3 е пясъчник-нека изкаже мнение ,какво за него е Вселена 1 ,защото аз съм един от бившите лидери на SEYMOUR в 1 .За да не успее да ме впечатли ,значи Fallen_angel ,не си е заслужавал ни в 1 ,ни в 3 Вселена --сигурно е затънал из пясъците на галактиките или дълбоко се е заровил ..... някъде там
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

най-страното е, че се палите мн по тая игра....ако толкова наистина сте били по-силни и сте ме мачкали щех си направа гаврата да накарам некой да регне ацц да бъгне 2 пъти и да ви спука от бой както аз мн пъти направих, а вие през това време пискате ме наказват щото на 2 пъти по малко точки имам 3 пъти повече флот(случая с джадай)тогава даже не бях бъгнал да права флота, а да не дигам точки просто правех само флота и ви видях колко сте силни....може съм си още дете ама съм осъзнал, че вие сте безделници :c022:
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”