та да си дойдем на думата
[ ALDAN ] joko75 vs [ Death Race ] sYncMas73r & [ ФЕНИКС ] foxitooo
Поздравления за битките
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Поздравления за съюзника миwip написа:Цитат(wip @ Oct 11 2008, 13:21) Здравейте, представям ви 2 битки пресни още паратисторията joko75 ще си я каже, стига да има такава ... спазил е всички правила за работа, а именно трошене, грабене и почистване на боклука
![]()
та да си дойдем на думата
[ ALDAN ] joko75 vs [ Death Race ] sYncMas73r & [ ФЕНИКС ] foxitooo
Поздравления за биткитеа на защитниците по-скорошно възстановяване !
Не знам но мисля че щом битката е с над 80% от целия флот не би било проблем да се постне.Не виждам някой да е постнал битка със 10 или 20 кръстчетаmaks написа:Цитат(maks @ Oct 11 2008, 15:05) добри рециклажчета.но имам 1 въпрос от кога битки от по 3-5 рунда се постват? нали трябваше поне 6 рунда някъде да са минимум??? или греша явно старата система замина
Ти па сега, нали модер е видял тематаwip написа:Цитат(wip @ Oct 11 2008, 15:43) Саше, не им се връзвай, ти не си виновен, че защитника има такива келави %+ това нормално е враговете да злорадстват ... а относно докладите, ако админите или модераторите смятат, че не са достойни за пост ... да ударят един ключ и готово
![]()
Благодаря на charovna за поздравите .Аз я поздравявам за нейната битка от преди няколко дена която с нищо не отстъпва на тия по гореcharovna написа:Цитат(charovna @ Oct 11 2008, 15:25) Битката на жокея е просто клане! Поздравления![]()
Едит: Да се допълня- Те и трите са такива! Браво Алдан!