buzuki (БА) vs haro (Red Army)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

chaha написа:Цитат(chaha @ Oct 10 2008, 13:30) Бате еми ти 3 пъти си зануляван ,кога си играл бре ,Играч :) :lol: А за твоя съюз оня с кривото, име и много завъртулки ли пишеш,дето сте се набили в 1 система всичките и светите постоянно с рец. пред планетките, и кои били занулени еми питай твойте занулените в съюза ти бре.Max защо ли ми се губиш като име :) Имаше един Maxstorm РЕцовете с който съм играл и играеше яко а ти не давай толкоз изявления Касо :) RedArmi яка силен съюз едно време ама едно време сега само Портар поиграва като мен от време на време :)

:lol: :lol: снощи тъкмо ми припомни кой ме бутна в началото още когато бях нов : seazar бре :) и не се пиша Max а maks има разлика :) и да ти кажа не съм светилс много рец около мен по принцип ! ама душата легитимирай се ти кой си? ни съм те чул,ни видял такъв индивид като тебе,че да же не съм те и е... :) да те знам чек само да включа в акция бомбите отново и да видиш ако си някой ракетчик как гърмиш по-миналия рунд ги виж кво ставаше
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

И ко било ? Пак СССР виновен ... А бре, касииииииииииииииииии .... 45 дни ме няма, 45 дни .... ама цели и ко да видят очите ми .. пак същата история. Аз пък да ви кажа - не ми пука кой играч от РА, ХМ или който и ще да е съюз не може ме стресне, защото и не играя вече, и няма как да стане тоя номер .. И Портър, И Чаровна ... Не се яжте със СССР, защото много от добрите играчи на РА са го яли точно от нас. Е да, има и обратното, ама не в такова количество.
Гажет, ти няма да ме има и ще кажеш, че в СССР нямало движение ... а ? Ама май не е беше така преди 2-3 рунда .... Достатъчно играех, за да се каже, че съществува там нещо подобно на част от тоя съюз :P
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 11 2008, 11:48) И ко било ? Пак СССР виновен ... А бре, касииииииииииииииииии .... 45 дни ме няма, 45 дни .... ама цели и ко да видят очите ми .. пак същата история. Аз пък да ви кажа - не ми пука кой играч от РА, ХМ или който и ще да е съюз не може ме стресне, защото и не играя вече, и няма как да стане тоя номер .. И Портър, И Чаровна ... Не се яжте със СССР, защото много от добрите играчи на РА са го яли точно от нас. Е да, има и обратното, ама не в такова количество.
Гажет, ти няма да ме има и ще кажеш, че в СССР нямало движение ... а ? Ама май не е беше така преди 2-3 рунда .... Достатъчно играех, за да се каже, че съществува там нещо подобно на част от тоя съюз :P
Баси, накара ме да си прегледам всичките постове в темата, та да видя къде точно съм се яла със СССР, ма не успях :dizzy:
Айде бе, де сте, играйте, че без вас скука :crazy_pilot:
Тез, уарезите станаха сметосъбирачите на вселената и фръкнаха в небесата....и с плюнка не може човек ги стигна :girl_witch:
Последна промяна от charovna на съб окт 11, 2008 9:13 am, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

О-о-о, Ване, привет бре :)

Та, аз си казвам това, което съм видял. Когато бях в Червената Армия (не като защитник) нямаше кой знае колко конфликти м/у двата съюза ;) Нямаше и много доклади ;) После станах защитник (миналия рунд) - тогава цялата втора беше заспала, всичко бе в летаргия там. Незнам какво е било в зората на съществуването на тези съюзи, защото не съм играел БФ изобщо тогава, но както казах и в предишния си пост - никой съюз не е на нивото си, както преди! Просто играта не е на нивото си, обедня ;)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Чаровна, аз да привлека вниманието ти, че без него не мога ... особено толкова време. Иначе бих играл, ама йок нет в Търново имам ... Предполагам до края на тая или другата седмица :Р Тога'а ще видим вирус харддиск яде ли .... :)
П.П. Не, че ще играя, ама ще се намирам да поспамвам .... хихиххи :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

maks написа:Цитат(maks @ Oct 10 2008, 21:24) :lol: :lol: снощи тъкмо ми припомни кой ме бутна в началото още когато бях нов : seazar бре :) и не се пиша Max а maks има разлика :) и да ти кажа не съм светилс много рец около мен по принцип ! ама душата легитимирай се ти кой си? ни съм те чул,ни видял такъв индивид като тебе,че да же не съм те и е... :) да те знам чек само да включа в акция бомбите отново и да видиш ако си някой ракетчик как гърмиш по-миналия рунд ги виж кво ставаше
Ех кратуне повече от това дето съм се легитимирал няма на къде питай някой стар играч той ще ти каже и до сега за 6 рунда никога не съм бил ракетчик ,брато , а така също и не съм зануляван(е но и това може да се случи :) ) ама с тез бомбери нещо не те намирам бре , от миналия рунд не те помня :) нищо че започнах 3 месеца след старта пак влязох в топа а ти кой си(тебе те нема у целата схема) а като излезна от мод ще ти се представя :)
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

chaha написа:Цитат(chaha @ Oct 11 2008, 13:24) Ех кратуне повече от това дето съм се легитимирал няма на къде питай някой стар играч той ще ти каже и до сега за 6 рунда никога не съм бил ракетчик ,брато , а така също и не съм зануляван(е но и това може да се случи :) ) ама с тез бомбери нещо не те намирам бре , от миналия рунд не те помня :) нищо че започнах 3 месеца след старта пак влязох в топа а ти кой си(тебе те нема у целата схема) а като излезна от мод ще ти се представя :)

миналия почнах само ама ми стана скучно и се отказах по-миналия рунд :) виж кво беше в трибуната кви млатих :) .епа виж в спиида рунд 11 на кое място бях :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Я и аз да се направя на играч :) Аре ако сте толкова добри до неделя по обяд флота ще е на планетата без надзор :lol:
П.С. После да го видим Миро...предложи да ме посрещне :) Шъ ли си спази обещанието!
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

Porter написа:QUOTE (Porter @ Oct 11 2008, 19:15) Я и аз да се направя на играч :) Аре ако сте толкова добри до неделя по обяд флота ще е на планетата без надзор :lol:
П.С. После да го видим Миро...предложи да ме посрещне :) Шъ ли си спази обещанието!
добре си решил да се правиш на май ама кажи сега много ли си смел да оставиш флота без надзор и да пуснеш мод....малий тежко е да бъдеш занулен признавам :c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Че стно да ти кажа Пипо незнам, ама ми омръзн от разни цветни смелчаци! И аз мога :P Почвам по народно...пиля във форума каквото ми падне! Ще ги зануля всичките :crazy_pilot: във форума...то за играта май вече никой не я поглежда :(
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”