петък вечер

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Малко лагва (то може от мен да е), но я отваря. Пък и при все че малко по-рано изтеглих Mr.Bean's Holiday за 11 минути, значи си работи.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

пууу не ми я отваря още късметлия си :) как ми се щеше да сваля смака :) че да има кво да скив пък арената умряла работа :D то и аз оная вечер свалях една игра с 2.4Мб ама неска няма вика :) :p011: :p011:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

То се е вудеко че нема да се пие даите поне да си спамим :)
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ем да ама след малко ми спират нета :) брата го зима на другия комп :) до като не си оправя пустия рутер че с тва PPPoE нещо е скаран явно и нестава или на единия или на другия комп има нет ама на двата не дава :(
Последна промяна от maks на пет окт 10, 2008 9:09 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 10 2008, 23:55) Не си питал по-рано, не са ти казали по-рано :) . То цели легенди се носят... ама това, че мангасарите си слизат от Бургас - София (например) с 3-4 нови gsm-a и 400-500 лева кеш, си е горе-долу вярно. А после пари нямали, да 'е... де и аз така. Ама докат купетата ни могат да се отключват с почти всичко ръбато, което ти попадне под ръка, тъй ще да е.
Ама аз пътувам по трасе Русе-София-Русе и наш'те мангали са по-малко, по-въпитани и се поуплашват, когато някой спящ скочи насреща им лъскав нож /не казвам особено ефективен или особено остър, просто ефектен/ и подбран комплект от викове. Пък освен облеклото, най-ценното за мен в мен не би имало никаква стойност за никой друг. Е, освен някой фетишист, който си пада понеразбираеми недовършени ръкописи на вариции на фентъзи тема. А и още повече, който и да тръгне да ги чете, едва ли ще остане очарован...
а относно питането: за момента съм малко ограничен откъм финанси и не мога да си позволя лаптоп или комп за общежитието... то и за вбъдеще вероятно, де.

С.Н.: деева, колко приятно е да се завърнеш във форума, където за първи път си се излюпил в и-нет пространството.
Последна промяна от ????? ?????? на пет окт 10, 2008 9:26 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Кацнааал бръмбар на трънкаааа
и Снежанка ............. хълцУк :a055: :c018:

:) :) :)
Последна промяна от gajet_killer на пет окт 10, 2008 9:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

кажи ми бе ванка кой снежанка....... хлъц :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Стига сте 'лъцали бре ... петък като петък. За мен малко по-специален, че бях доста извън града си, допълнително че вчера беше и малко по-особен ден точно за мен .. И честно казано го започнах от 2 часа, като ни пуснаха и до ... тая сутрин
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Oct 11 2008, 13:36) И честно казано го започнах от 2 часа, като ни пуснаха и до ... тая сутрин

Пуснаха ли ви, или избягахте, и с какво срязахте ризите ? :c022:
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Oct 10 2008, 19:02) а то днес петък ли било ? аз мислех че вчера беше петък... то като се замисля и оня ден мислех за петък... сега разбирам що сметката така мистериозно намалява. днес май ще го играя събота, за вас не знам :)
И ЗЕМИ СИ ДИГНИ ТЕЛЕФОНА НЕЗАВИСИМО КОЙ ДЕН E
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”