петък вечер

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

пиеми са та ми са клатат зъбите ,имали ентусиасти за кръчма :a055:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Винаги има :) Аз след малко излизам и мога да ви посъветвам и вас ;) Както и заглавието казва - петък вечер е все пак :a055:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

пълна гавра аз щях да излизам ама нещо почнах да драйфам и ;(
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Това спира ли те :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

а то днес петък ли било ? аз мислех че вчера беше петък... то като се замисля и оня ден мислех за петък... сега разбирам що сметката така мистериозно намалява. днес май ще го играя събота, за вас не знам :)
Последна промяна от LoaD на пет окт 10, 2008 4:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Егати, ще прекарам 7 часа посред нощ в раздрънкан вагон от София до Русе в компанията на 2л. Пиринско пиво, дето повече ми мязаше пиринска канализация, а тия сега ми говорят за пиене. Кхм, пък другата седмица ще съм на над 400км от компа си и няма да мога да прочета същата тема. нЕма справедливост. За капак и не можах да се отпусна да поспя във влака, щото кондукторката току цъфне да ме предупреди, че имало всякакви хора и не трябвало да спя, че можели да ми откраднат нещо. а аз си спя с кинжал под главата, за по-меко.
Последна промяна от ????? ?????? на пет окт 10, 2008 8:32 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

съдба
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Леден дракон написа:Цитат(Леден дракон @ Oct 10 2008, 23:40) Егати, ще прекарам 7 часа посред нощ в раздрънкан вагон от София до Русе в компанията на 2л. Пиринско пиво, дето повече ми мязаше пиринска канализация, а тия сега ми говорят за пиене. Кхм, пък другата седмица ще съм на над 400км от компа си и няма да мога да прочета същата тема. нЕма справедливост. За капак и не можах да се отпусна да поспя във влака, щото кондукторката току цъфне да ме предупреди, че имало всякакви хора и не трябвало да спя, че можели да ми откраднат нещо. а аз си спя с кинжал под главата, за по-меко.
Не си питал по-рано, не са ти казали по-рано :) . То цели легенди се носят... ама това, че мангасарите си слизат от Бургас - София (например) с 3-4 нови gsm-a и 400-500 лева кеш, си е горе-долу вярно. А после пари нямали, да 'е... де и аз така. Ама докат купетата ни могат да се отключват с почти всичко ръбато, което ти попадне под ръка, тъй ще да е.
Последна промяна от LoaD на пет окт 10, 2008 8:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

аааа хора я да ви питам цяла вечер не ми отваря замундата що така? при мен ли е проблема? :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Тц, и при мен липсва. Добре че не я ползвам.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”