дискусия за първа вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

misterya написа:Цитат(misterya @ Oct 9 2008, 14:18) Офф... Пуффф...
По добре на малко точки и да се млатиш истински, от колкото на 140кт с 50 парчета лодки - транспортен флот да не можеш да свалиш :P (това последното, като клетва ми звучи :lol: )

А, иначе има една съществена подробност, която измени нрава на днешния играч: В началото - всички играехме заради битките, не толкова за развитието...! :)

Мистерия ,молете веднъж недей са прави на оригинална .Започваш да омръзваш на хората , копираш си там някаква легенда който вече го няма в играта и форума . Да не повярваш какви добри отзиви съм чел за теб от твой приятели, сега незнам дали за друг човек са писали. както мога да покажа и лс в играта където сме си писали, не се прави на такава каквато не си . Пиши си като човек а не със заобикалки да подиграваш човек . Всеки си има начини и стратегии на игра. Рояла правилно ви го написа ,както и аз. Не може там някой си да те пиратства или напада а ти само да можеш посрещаш . Нека в играта да има права към всички . Които мини 350к точки напада всеки минал 10к ,хаха тогава да видим кой ще стой на 20к точки и ще млати новобранците
Последна промяна от Mo`Money на чет окт 09, 2008 12:35 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

n = брой редовни играчи (зомбита, играят постоянно, дори днес) + брой нередовни играчи (зависими от БФ, но все пак непревързани толкова към него, намиращи време за даскало, работа, почивки и гаджета)) + брой отказали се играчи (освестили се :) ) + а * b *c

n - общия брой играчи от преди (както вие твърдите) 2004 година

а - коефицент, който отразява т.нар. новобранци (всички новорегистрирали се)

b, c - разни други константи, отразяващи пропуснатото в "уравнението"

бройят отказали се е >> от редовните + нередовните

най-малък дял се пада на зомбитата, който дял всъщност (в по-голямата си част) предтавлява бройката на днес играещите

разбира се отделните членове от "уравнението" са корелативно свързани и зависими един от друг

прогнози - все повече ще нараства стойността на отказалите се и нередовните. Новорегистрираните (част от които ще се зомбират) + зомбитата няма да могат да компенсират загубите. Ще се наблюдава регрес, постепенен, но траен.

перспективи - в ползва на булфа НЯМА!!! НО в полза на зомбитата (и бъдещите такива) ИМА! ;) Все пак и те (може би) след време ще се освестят и ще им омръзне. На тяхно място ще дойдат нови или стари, които са се отказали и решили пак да почнат (поради една или друга причина), НО въпреки това няма да може да се прекрати булфкатастрофата. Вече отдавна е натиснат "Старт" бутона на регреса на bulfleet.com.

Причината - хехе, колкото и нелепо да звучи причината, която е задържала (и все още задържа) играчите пред БФ е също тази причина, която ги отказва! Тази причина действа като наркотика - в началто всичко е добре, кара те да се чувстваш яко (малко Уличен жаргон), но през цялото време работи с/у теб! Коя е причината ще попитате ;) Казвал съм го много пъти - прекалената АНГАЖИРАНОСТ, която те обхаваща след като се понаучиш да играеш БФ. Тези, които са слабохарактерни и се отдадат изцяло на тази "наслада" се зомбирват (общо взето ЗЛЕ) - зомбитата, друга част от играчите се осъзнават рано или късно (колкото по-рано, толкова по-малко болезнено е) и след известна борба със съвестта и подсъзнанието се отказват (по-слабохарактерните не успяват да се изкопчат) - нередовните и част от отказалите се, трета част са видели на къде отиват нещата и съвсем съобразиелно са се отказали навреме - останала част от отказалите се. Колкото и подобрения да се направят на този онлайн наркотик голяма част от попарилите се веднъж няма да се върнат, други ще, но няма да е за дълго, защото се развива нещо като вид имунитет и то ТРАЕН (това е хубавото на природата - умее да се пази и нагаждо според условията :) )
Последна промяна от gajet_killer на чет окт 09, 2008 1:52 pm, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Сиринци написа:QUOTE (Сиринци @ Oct 9 2008, 15:15) Но мъни, аз пък не разбрах твоето подмятане към (м)истерия. :P Кво неправилно е написала гуспужътъ?
E то Петър е толкоз умен, че понякога тука няма човек дето да може да му разбере писанията.Аз поне сериозни трудности срещам при анализа на поствоете му.
Последна промяна от EvilForce на чет окт 09, 2008 1:18 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Oct 9 2008, 16:15) Гаджет, имаш нужда от лекар. :)
цък ... мисля, че е прав, особенно в последният си абзац ...

Гадже ;) , ще станеш това, който пише в профила ти, но това никак няма да е зле :) цццц ... умни деца се раждат вече, умниии :a013:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

като гледам кои са оналайн и четат.... май все новобранци.... има тук
5 Потребител(и): EvilForce, CORWIN, freeico, misterya, RoYaL

п.п.
Load, що избяга бре.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

:a116:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Oct 9 2008, 16:15) Гаджет, имаш нужда от лекар. :)

Може и прав да си, малко превключих на творческа вълна, но мисля, че съм прав и аз :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”