Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 8 2008, 18:01) Еи комплексарски мишок, излез от мишата си дупка и ме пробвай. Недей ръси само простотии. Нито си играл със мен нито среща мен, че да казваш как съм играл в играта .
Не мисли Newromancer за слаб играч ,пича са е доказал в играта. Имал е битки и рундове зад гърба си толкова , че докато го наваксаш в играта . То взел ,че внуците ми са започнали и те да играят
Петре , петре , какво да ти кажа не искам да се заяждам с теб , но се перчиш на чужд гръб в момента , акаунта който ти дадоха е мръндал точки колкото от мините без да броим битката , това благодарение на Мерлин , че е копал...играй седмица 2 , месец и тогава кажи , аз направих това това и това , за да има защо да си мериш...имаш висок спай ,но флот не да не можеш да бутнеш 100 кръста на 140к , по добре си трай че незнам...имаше един преди година 2 беше на 300к със % 100/100 твойта работа е същата...просто си литнал и си имал късмет и толкова.Изчакай малко един месец и малко е минало от началото.Още е рано за каквоти и да било , доколкото разбрах е имало предложение за битка в челото с наличния флот но отговор не е имало.Не знам към теб или към тропъра е била офертата...но ако е така явно нямате флот да се опълчите , може и да греша...И така написано не е с цел караница , а съвет.Прочети внимателно написаното...Успех!