[ Stairway ]petar1981 -[ Hellwings ] laly

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Degrade написа:Цитат(Degrade @ Oct 8 2008, 16:02) Е нека де ... аз не твърдя, че съм голям играч, не искам искам да съм при вас ПРО-тата, че ми е жал за вас. Обаче правилно се изкара, акаунта е развит от играч който разбира играта, но този играч не си ти и ме съмнява още дълго да е балансиран. Относно това мишки или не. Е може и така да е, но сме с характер. :c022:

ПП. Newromancer, а ти си копай спокоен и не гледай чуждата паница да не изчезне твоята!
Копам си копам, ти само гледай да не реша да обърна мотиката дето си копам че току виж си
осъмнал без флотец.Тоя рунд съм си решил да копам а ти явно си решил да се изказваш неподготвен
:lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Newromancer на ср окт 08, 2008 12:55 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Мали, мали ... човек да не излезе в мод и ПетАрчо се проявил :)
въх, мале ... и тия Хелоуинги мъчиха да им светят в червено, че като на бик така малко ... :c022: ... мъчиха, че еле светнаха в червено ...

Браво бре, ПетАрчо :) ... давай все така напред :a013:
Последна промяна от Ludetina на ср окт 08, 2008 1:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Degrade написа:Цитат(Degrade @ Oct 8 2008, 16:02) Е нека де ... аз не твърдя, че съм голям играч, не искам искам да съм при вас ПРО-тата, че ми е жал за вас. Обаче правилно се изкара, акаунта е развит от играч който разбира играта, но този играч не си ти и ме съмнява още дълго да е балансиран. Относно това мишки или не. Е може и така да е, но сме с характер. :c022:

ПП. Newromancer, а ти си копай спокоен и не гледай чуждата паница да не изчезне твоята!

Еи комплексарски мишок, излез от мишата си дупка и ме пробвай. Недей ръси само простотии. Нито си играл със мен нито среща мен, че да казваш как съм играл в играта .

Не мисли Newromancer за слаб играч ,пича са е доказал в играта. Имал е битки и рундове зад гърба си толкова , че докато го наваксаш в играта . То взел ,че внуците ми са започнали и те да играят
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 8 2008, 18:01) Еи комплексарски мишок, излез от мишата си дупка и ме пробвай. Недей ръси само простотии. Нито си играл със мен нито среща мен, че да казваш как съм играл в играта .

Не мисли Newromancer за слаб играч ,пича са е доказал в играта. Имал е битки и рундове зад гърба си толкова , че докато го наваксаш в играта . То взел ,че внуците ми са започнали и те да играят

Според мен малко си се натоварил, не се изнервяй толкова де и си ми зелен иначе бих пробвал. Това, че не сме играли заедно или един срещу друг не означава, че не те знам.

А колкото до рундовете на Newromancer и битките му, браво за наученото домашно. И не само той е играл и правил битки спокойто.

ПП. Спирам да ти спамя БИТКАТА и съжалявам за спама!
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 8 2008, 18:01) Еи комплексарски мишок, излез от мишата си дупка и ме пробвай. Недей ръси само простотии. Нито си играл със мен нито среща мен, че да казваш как съм играл в играта .

Петре , петре , какво да ти кажа не искам да се заяждам с теб , но се перчиш на чужд гръб в момента , акаунта който ти дадоха е мръндал точки колкото от мините без да броим битката , това благодарение на Мерлин , че е копал...играй седмица 2 , месец и тогава кажи , аз направих това това и това , за да има защо да си мериш...имаш висок спай ,но флот не да не можеш да бутнеш 100 кръста на 140к , по добре си трай че незнам...имаше един преди година 2 беше на 300к със % 100/100 твойта работа е същата...просто си литнал и си имал късмет и толкова.Изчакай малко един месец и малко е минало от началото.Още е рано за каквоти и да било , доколкото разбрах е имало предложение за битка в челото с наличния флот но отговор не е имало.Не знам към теб или към тропъра е била офертата...но ако е така явно нямате флот да се опълчите , може и да греша...И така написано не е с цел караница , а съвет.Прочети внимателно написаното...Успех!

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Oct 9 2008, 00:14) Петре , петре , какво да ти кажа не искам да се заяждам с теб , но се перчиш на чужд гръб в момента , акаунта който ти дадоха е мръндал точки колкото от мините без да броим битката , това благодарение на Мерлин , че е копал...играй седмица 2 , месец и тогава кажи , аз направих това това и това , за да има защо да си мериш...имаш висок спай ,но флот не да не можеш да бутнеш 100 кръста на 140к , по добре си трай че незнам...имаше един преди година 2 беше на 300к със % 100/100 твойта работа е същата...просто си литнал и си имал късмет и толкова.Изчакай малко един месец и малко е минало от началото.Още е рано за каквоти и да било , доколкото разбрах е имало предложение за битка в челото с наличния флот но отговор не е имало.Не знам към теб или към тропъра е била офертата...но ако е така явно нямате флот да се опълчите , може и да греша...И така написано не е с цел караница , а съвет.Прочети внимателно написаното...Успех!

Така и не разбрах критикуваш ли ме или ми даваш съвет . Тоя акаунт вече стана като сапунен сериал, по добре да не бях го вземал. Па са чудя защо ли хера ви одисва на акъла, че цяла една такава тема е отворила заради вас . Има ли значение как играя , можех да бутна мините и със тоя голям спай дали щеше да дишащ спокойно а .Никога не съм обичал играта на малки точки , проследи ми играта и класациите който съм завършвал и виж на колко ресурсни точки към бил .- Иначе лапета и аматьори на малки точки бол , тука е истината горе .Интриги и лажи колкото си искаш
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 9 2008, 00:26) Така и не разбрах критикуваш ли ме или ми даваш съвет . Тоя акаунт вече стана като сапунен сериал, по добре да не бях го вземал. Па са чудя защо ли хера ви одисва на акъла, че цяла една такава тема е отворила заради вас . Има ли значение как играя , можех да бутна мините и със тоя голям спай дали щеше да дишащ спокойно а .Никога не съм обичал играта на малки точки , проследи ми играта и класациите който съм завършвал и виж на колко ресурсни точки към бил .- Иначе лапета и аматьори на малки точки бол , тука е истината горе .Интриги и лажи колкото си искаш

Да беше прочел за да разбереш дали те критикувам ...не си обичал играта на малко точки :lol: това беше като само реклама , добре ,че не играя че незнам то е страшно във втора с твоето присъствие...и едно ще ти кажа никой от хората който съм сигурен , че могат да вземат рунда стоя на малко точки бият си на ред и си правят кефа , това е истината...мога да ти дам пример поне за 10 такива човека във втора :a013: дето са взели рунд във някоя вселена и сега си правят кефа

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Бре бре яка битка-кръв,сополи браво :a013: Пешка как е времето там горе брат? Вали ли?
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

thuglife написа:Цитат(thuglife @ Oct 10 2008, 11:02) Бре бре яка битка-кръв,сополи браво :a013: Пешка как е времето там горе брат? Вали ли?

Ами бива , отскоро време има едно такова кат затишие пред буря . Ще изчакаме още ден два , да видин дали астролозитe отново да не са объркали прогнозата за времето :)

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”