TheTrooper написа:Чакам и другите ви забравени кораби
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
TheTrooper как можа ... можеше да си ги купиш тези корабчета от пазара . Като рециклаж пак става добра битка . Колкото до защитниците да вземат да свалят малко цените да не се скрънзеят
Цените няма а мръднат ,ами просто ще изчезнат,правя само бомбери ве4е и никва търговия,като ви е скъпо правете си ги вие,аз вместо 8 нива тертети можех да пусна 14 спай...няма угодия за простосмъртните...Приятна игра на всички и дигайте корабостроителницата.На Тропчо поздравления и все така приятна игра ,че иначе без конкуренция голяма скука.За танкерите майната им ,ама от токовия удар гръмна ЛЦД-то и сега няма ТВ...само БФ
BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Oct 8 2008, 16:07) Цените няма а мръднат ,ами просто ще изчезнат,правя само бомбери ве4е и никва търговия,като ви е скъпо правете си ги вие,аз вместо 8 нива тертети можех да пусна 14 спай...няма угодия за простосмъртните...Приятна игра на всички и дигайте корабостроителницата.На Тропчо поздравления и все така приятна игра ,че иначе без конкуренция голяма скука.За танкерите майната им ,ама от токовия удар гръмна ЛЦД-то и сега няма ТВ...само БФ
Такива сме си ние простосмъртните, не сме виждали ресурс и се пазарим яко...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Добра битка колега браво , добре си го издебнал и омазал Макар ,че защитника ми стана симпатичен по едно време
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 8 2008, 16:13) Такива сме си ние простосмъртните, не сме виждали ресурс и се пазарим яко...
Вярно е Рояле ние простосмъртните кога ли сме виждали ресурс те безсмъртните кога ли са карали цял рунд
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]