[ Stairway ]petar1981 -[ Hellwings ] laly
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 8 2008, 09:57) Пеше, приятелю що не си разви свой акаунт ами наготово.Тъй всеки може, а рунда е с двоен добив все ще наваксаш нали си играч и то добър.Бил си Марто![]()
![]()
Ники Ники , какво да ти кажа . Взел съм готов акаунт , ами ти като вземаш нова кола не ли я пазиш . Същата работа е със акаунта ,няма значение как съм го взел. Искаш да се делна ли, бис туй жената ми реве на главата всяка вечер за играта
edit:Ааа и Ники и приятелю , мисля че съм се доказал че, мога и сам да развивам свой акаунт
edit2:Да не казвам за теб предния рунд в 1-ва , как взе на готово ацц дето да 10 дена не мръдна и едно място в класацията . Накрая заби мод, и посиня гордо ,че се наложи да те минавам когато стана и
Последна промяна от Mo`Money на ср окт 08, 2008 8:34 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 8 2008, 11:30) Ники Ники , какво да ти кажа . Взел съм готов акаунт , ами ти като вземаш нова кола не ли я пазиш . Същата работа е със акаунта ,няма значение как съм го взел. Искаш да се делна ли, бис туй жената ми реве на главата всяка вечер за играта
edit:Ааа и Ники и приятелю , мисля че съм се доказал че, мога и сам да развивам свой акаунт
edit2:Да не казвам за теб предния рунд в 1-ва , как взе на готово ацц дето да 10 дена не мръдна и едно място в класацията . Накрая заби мод, и посиня гордо ,че се наложи да те минавам когато стана и![]()
Петре , петре ники се е доказал , като играч , но теб не съм те виждал рунд на по предно класиране , може и да греша , поправи ме ако е така , а за реца , доколкото знам само 800к са при петър
[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Ти добре спомена, че битката не е голяма касапница. Ама айде моля ти се на 140-150к точки да не можеш с една стака да бутнеш 100 кръста и 50 танкера. Ако бях аз щях от ацц-то си да изтрия докладите, да не ги види дори някой администратор, а ти в трибуната ще ги сложиш ...

Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
На това му викам тъпанарско изказване,някоя велика мозъчна клетка го е съчинилаDegrade написа:Цитат(Degrade @ Oct 8 2008, 12:22) Ти добре спомена, че битката не е голяма касапница. Ама айде моля ти се на 140-150к точки да не можеш с една стака да бутнеш 100 кръста и 50 танкера. Ако бях аз щях от ацц-то си да изтрия докладите, да не ги види дори някой администратор, а ти в трибуната ще ги сложиш ...![]()
![]()
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ех Пеше, Пеше как да ти кажа пииииииииииииууууууу си беше и пиууууууууу си остана.Акаунта който взех си тогава си дръпна бая, ма явно ти повече от мен си следял статистиката и на всичкото отгоре само моя акаунт си гледал.Брех че чест и почитанияMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 8 2008, 11:30) Ники Ники , какво да ти кажа . Взел съм готов акаунт , ами ти като вземаш нова кола не ли я пазиш . Същата работа е със акаунта ,няма значение как съм го взел. Искаш да се делна ли, бис туй жената ми реве на главата всяка вечер за играта
edit2:Да не казвам за теб предния рунд в 1-ва , как взе на готово ацц дето да 10 дена не мръдна и едно място в класацията . Накрая заби мод, и посиня гордо ,че се наложи да те минавам когато стана и![]()
P.S За да съм посинял явно е имало причина.Явно за теб човек не може личен и социален живот да има, пък какви думи редуваше в една тема - за морето,алкохола и жените тц тц, как се променят нещата за дни при един човек.Мисля му викаха раздвоение на личността
Последна промяна от niki_god на ср окт 08, 2008 9:48 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 8 2008, 12:48) Ех Пеше, Пеше как да ти кажа пииииииииииииууууууу си беше и пиууууууууу си остана.Акаунта който взех си тогава си дръпна бая, ма явно ти повече от мен си следял статистиката и на всичкото отгоре само моя акаунт си гледал.Брех че чест и почитания![]()
P.S За да съм посинял явно е имало причина.Явно за теб човек не може личен и социален живот, пък какви думи редуваше в една ема - за моерото,алкохола и жените тц,тц как се променят нещата за дни при един човек.Мисля му викаха раздвоение на личността![]()
Чакай малко ся , не може хем да играеш едновременно хем да линкаш и хем да пиеш ракия .Ам ,че кат и било така защо изобщо го взе тоя акаунт . Аааа да сетих се, да посинееш за да мога да те бутна
edit degrаde
Да приятелю ,акаунта е супер балансиран и развит .Защото го е развивал играч ,тоест човек. Които знае за какво иде реч в играта. И вие такива мишки си стоите на малки точки и си биете ламетата. Щото знаели се ,със тоя голям спай да не взема да ва бутна
Последна промяна от Mo`Money на ср окт 08, 2008 9:52 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
[quote name='Mo`Money' date='Oct 8 2008, 12:58' post='510234']
Чакай малко ся , не може хем да играеш едновременно хем да линкаш и хем да пиеш ракия .Ам ,че кат и било така защо изобщо го взе тоя акаунт . Аааа да сетих се, да посинееш за да мога да те бутна
. Не знам дали добре се справям със акаунт и как играя тава най добре могат да го кажат съюзници те ми .
Естествено че затова Пеше, иначе как щяха да се сбъднат мокрите ти сънища да ме видиш от дясната страна
Да ме прощават колегите, но Пешку винаги ме е забавлявал искрено
Естествено че затова Пеше, иначе как щяха да се сбъднат мокрите ти сънища да ме видиш от дясната страна
Да ме прощават колегите, но Пешку винаги ме е забавлявал искрено
Последна промяна от niki_god на ср окт 08, 2008 10:05 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Простено ти е...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 8 2008, 13:15) Да ме прощават колегите
Ех, Пешка, Пешка... Ма тия транспортери голям зор, а?!
Последна промяна от misterya на ср окт 08, 2008 10:35 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Е нека де ... аз не твърдя, че съм голям играч, не искам искам да съм при вас ПРО-тата, че ми е жал за вас. Обаче правилно се изкара, акаунта е развит от играч който разбира играта, но този играч не си ти и ме съмнява още дълго да е балансиран. Относно това мишки или не. Е може и така да е, но сме с характер.Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 8 2008, 12:58) Да приятелю ,акаунта е супер балансиран и развит .Защото го е развивал играч ,тоест човек. Които знае за какво иде реч в играта. И вие такива мишки си стоите на малки точки и си биете ламетата. Щото знаели се ,със тоя голям спай да не взема да ва бутна![]()
ПП. Newromancer, а ти си копай спокоен и не гледай чуждата паница да не изчезне твоята!
Който ме мрази, под мен да лази!