История няма , просто имах леки закачки от съюз Hellwings и най вече със лидера им и така се стига там да по разтършувам играчите от съюза му със големи точки. И хоп пред очото ми се появи хубав доклад , е битката не е някаква касапница от рода 10000 кръста срещу 5000 бойни. Ама от нея си докарах близа 10к бойни точки, и добър рециклаж . Пак и нали трябва някаква интрижка да се за форми
Последна промяна от Mo`Money на ср окт 08, 2008 6:31 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 8 2008, 00:40) История няма , просто имах леки закачки от съюз Hellwings и най вече със лидера им и така се стига там да по разтършувам играчите от съюза му със големи точки. И хоп пред очото ми се появи хубав доклад , е битката не е някаква касапница от рода 10000 кръста срещу 5000 бойни. Ама от нея си докарах близа 10к бойни точки, и добър рециклаж . Пак и нали трябва някаква интрижка да се за форми
TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Oct 8 2008, 01:03) Нищо особено , хората на по малко точки правят по големи битки
Пък ако се научиш и да пишеш като хората , без грешки ще е супер , все пак браво за битката
То ако пишех без правописни грешки ,във казармата щях да съм писер а не кашик. Ам , че нали това написах че не е голяма касапница, бойните точки са добри , нищо повече . Пак и да пожелая на защитника, бързо възстановяване, че за да може пак да ми светни
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Ей то още не е изстинало дет се вика и го орисувахте детето
Поздравление за битката,много хубав рец хванахме ..се така да се бие Петърчо и ни е да намазваме
ха абе верно че има 3ка по математика ...ама къде wide 10к бойни ...3+3=6 ни учеха у 1ви клас ....иначе голема мъка ти е била тая битка ....е пак е нещо добре си го видел и си му полетел и си се измачил....ама си имаш бойни че може би и рец..
Pipo написа:Цитат(Pipo @ Oct 8 2008, 02:18) ха абе верно че има 3ка по математика ...ама къде wide 10к бойни ...3+3=6 ни учеха у 1ви клас ....иначе голема мъка ти е била тая битка ....е пак е нещо добре си го видел и си му полетел и си се измачил....ама си имаш бойни че може би и рец..
Написах че, ми е докарало близо 10к бойни демек горе доло. Не чети между редовете , защото да не засечеш и твоето име по докладите ми някой път
Последна промяна от Mo`Money на вт окт 07, 2008 11:30 pm, променено общо 1 път.
Браво много печаливша битка Само жалко за танкерите на защитника ама бой да те уважажат ,като не продават нищо на скапания пазар и са надули цените спекуланти
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]