Bewolf vs. Scorpi

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

onia
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 20, 2005 8:01 pm
Контакти:

Мнение от onia »

Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ Oct 8 2008, 00:55) Еми погледнах ги по обстойно - тези които скорпи показва последното е в 19:59 на 5ти а тези които ти показваш са в 20:06 и 20:11 :) Има малко разминаване не мислиш ли :P

П.П. А това че ти ги нямаш съобщенията в "Изпратени" е нормално понеже тя вече е изтрила акаунта :)
А най-долния погледна ли го? 19.53
Akwa
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
Контакти:

Мнение от Akwa »

onia написа:QUOTE (onia @ Oct 7 2008, 22:50) ами не оцелил съм... а ти забеляза ли часа, в който тя дава че съм и писал....
Всичко е точно така както казваш :
на VanioMix : 20:06:44 ; 20:11:41
на мен : 19:52:51 ; 19:50:00 - единият път
на мен : 19:13:02 ; 19:13:19 ; и третото не го виждам но трябва да е след това.

ама какво ли ти сверявам часовника.
onia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от onia »

Аха, ясно ами извинявам се, но както за милионен път ще кажа не съм играл играта от 2-3 години и това не го знаех с изтрития акаунт. Моля някои от администраторите ако има начин да провери в някакви архиви или не знам си какво за тези съобщения. И ако това е така както го е написала тя
моля да ми бъде ПЕРМАНЕНТО БАНИРАН ИП адреса ми.
Но понеже аз все още не съм толкова стар и помня много добре какво съм писал и зная, че това не съм го писал аз!
Последна промяна от onia на вт окт 07, 2008 9:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

onia написа:Цитат(onia @ Oct 8 2008, 01:00) Аха, ясно ами извинявам се, но както за милионен път ще кажа не съм играл играта от 2-3 години и това не го знаех с изтрития акаунт. Моля някои от администраторите ако има начин да провери в някакви архиви или не знам си какво за тези съобщения. И ако това е така както го е написала тя
моля да ми бъде ПЕРМАНЕНТО БАНИРАН ИП адреса ми.
Но понеже аз все още не съм толкова стар и помня много добре какво съм писал и зная, че това не съм го писал аз!

аква нищо не би поправила вярвам й.Според мен не може да борави чак толкоз с фотошопа :) .и 2-ро ако си пращал съощения до нея и след това тя се е изтрила съобщенията ти при изпратени изчезват(така поне мисля че беше),някой път и на мен ми са изчезвали не знам по какъв повод :c022:
Последна промяна от maks на ср окт 08, 2008 6:38 am, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
onia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от onia »

maks написа:QUOTE (maks @ Oct 8 2008, 09:48) аква нищо не би поправила вярвам й.Според мен не може да борави чак толкоз с фотошопа :) .и 2-ро ако си пращал съощения до нея и след това тя се е изтрила съобщенията ти при изпратени изчезват(така поне мисля че беше),някой път и на мен ми са изчезвали не знам по какъв повод :c022:
Добре не те карам да не и вярваш. Аз не съм го писал това и ако има начин да се провери от някои администратор. истината ще излезе наяве.
А и не съм казал че задължително тя го е подправила... някои друг може да и е помогнал, не ме интересува
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

Някой с повече ПАУЪР няма ли да се намеси и ако е възможно да се проверят нещатата как стоят, че тук стана масака :S
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

bobon4e написа:Цитат(bobon4e @ Oct 8 2008, 00:37) Бай да уей да се не усветите в оранжево :) :) :)
Хмммм, аз мисля че те просто се Обичат (да, няма кавички и не случайно съм сложил главно "О") :) Толкова омраза, че чак ще се вземат :P Ама както казваш бонбоне ще се усветят, но в друга насока :) :) :)
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

onia написа:Цитат(onia @ Oct 5 2008, 20:41) И така, днес сутринта ми пристигна флотата и цял ден строя складове. Момиченцето още от самото начало не и спираше устичката за около 10 часа ми е писала към 60 лични съобщения. По едно време с пиратски полет ми крадна около 300к ресурс и тогава започна да ме изнервя.

Scorpi

2008-10-05 16:23:22 Докладвай

съседеее, съседе - никакъв
играч не става от тебе . Никва
чест , нищо . ай играй както
можеш . То се е видяло че ще
трябва да те бия докато си
смениш памперса , ама какво
да се прави . Голям смях с
тебе Ням ли си , да не ти
паднаха пръстите от студ
нещо ? С какво движиш
мишката ? А още по-интересно
е с какво пишеш , хах

Scorpi

2008-10-05 17:21:55 Докладвай

Аз ..... не реших да видя
колко струваш..... не си кой
знае какво , без да се
обиждаш ))))) Имаш бая да
наваксваш от това дето си
откраднах ;) а пък още колко
ще ти покрадвам......... добре
че дойде тертетче до мен да
си взимам като ми потрябва
че както имаше закъсвация за
газ.... не е истина Пази
ресурсите съседе, че ми
трябват и на мене
---------------------------

Scorpi

2008-10-05 18:50:59 Докладвай

съседе - оставих ти малко газ
да се радваш да не се
ядосваш толкова като тръгнеш
на лов за мухи следващият
път ;) хах
------------------------
и така цял ден ми пишеше съобщение след съобщение, по едно време даже е игнорирах, че ми писна.

и не след дълго съдбата си знае работата, момиченцето го нямаше за малко и бам

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=e8a7e21e49

и рециклажа си събрах.....
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

11827120 метал
4172880 кристали
0 газ
от: [5:113:12]

На този координат вече има:
0 метал
7654240 кристали
5913560 газ.

0 метал
1840000 кристали
0 газ

0 метал
5814240 кристали
5913560 газ.

0 метал
5814240 кристали
5913560 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.

и хоп това което съм си писал в на профила за пореден път става реалност. Момиченцето си затвори устичката и пусна мод-а.

пп. ако може 1 бекъп :)
Не знам но такива вулгарни пичлемета според мен нямат работа в тая игра. Каралсъм се с играчи,не го отричам, особенно когато праща поздрави на майка ми и други роднини.Дори съм бил и наказван , но такива гадости и то към жена не съм чувал. Жалко за хубавата битка , но ти не заслужаваш адмирации :P
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Oct 9 2008, 11:10) Не знам но такива вулгарни пичлемета според мен нямат работа в тая игра. Каралсъм се с играчи,не го отричам, особенно когато праща поздрави на майка ми и други роднини.Дори съм бил и наказван , но такива гадости и то към жена не съм чувал. Жалко за хубавата битка , но ти не заслужаваш адмирации :P

подкрепям те с 2 ръце пича явно е незадоволен ли не знам или го болят вече ръцете от ...... ама такива работи да кажеш на момиче :O в селска компания помежду приятели може ама все пак тук :dizzy: :dizzy: :dizzy:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
onia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от onia »

Има ли администратори в тая игра?????????????????
Пиша в играта пиша тук, никакъв отговор.... няма ли някой да обърне внимание, че ми омръзна да се плюе по мен без да съм направил нищо
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”