ех че си лош амаJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Oct 7 2008, 20:56) Професор пита студент:
- Кой е любимия израз на студентите?
- Не знам.
- Правилно!
JackDaniels vs jadai
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- playHARDgoPRO*
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
- Контакти:
Не искам да ти се меся Jacky, защото очевидно добре се справяш и сам, но мисля че %-тите ти имат нужда от малко внимание
особено йона
P.S.:Чакам с нетърпение следващия епизод от сагата
P.S.:Чакам с нетърпение следващия епизод от сагата
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]
QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
playHARDgoPRO* написа:Цитат(playHARDgoPRO* @ Oct 8 2008, 00:01) Не искам да ти се меся Jacky, защото очевидно добре се справяш и сам, но мисля че %-тите ти имат нужда от малко вниманиеособено йона
![]()
P.S.:Чакам с нетърпение следващия епизод от сагата![]()
забележи че не са се променили въобще корабите от 3та до 5та част :D 2 и 1 не се сещам ама тия 3те ... едно уни нее направил
Последна промяна от Awak?n на вт окт 07, 2008 9:06 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Ами реално и статистически погледнато тоя кръст върши цялата работа... докато другите "войници" пазят около него и си фърчът той бие по планетата и така я срива до основи , добре че нямаше противникови "войници" иначе щеше да го отнесе като "кьорав делфин - шамандрура" ....Gangs73r написа:QUOTE (Gangs73r @ Oct 8 2008, 00:24) За какво му са Йони,сигорно за единия му кръст?![]()
П.с: маааале ма съм зле
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
- playHARDgoPRO*
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
- Контакти:
Звезда на Смъртта - ЙонGangs73r написа:QUOTE (Gangs73r @ Oct 8 2008, 00:24) За какво му са Йони,сигорно за единия му кръст?![]()
...или за 10те му звезди, къде отиваш ти, може би ?
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Според мене някой си е оставил пръстите докато пише скрипта на знс-тата.Ма кво ли се шашкаме.Сефте.skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Oct 7 2008, 20:00) В интерес на истината, това което се случва е нереално...... не може такъв късмет да имаш Джак.....статистически е невъзможно![]()
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 10 2008, 00:03) Според мене някой си е оставил пръстите докато пише скрипта на знс-тата.Ма кво ли се шашкаме.Сефте.
Evil, приятелю, пий си хапчетата.
18 удара = 6 паднали планети и 3 пъти бутнати сгради, напълно нормална статистика или си забравил че шанса за бутане на планета с 10 дини е 30%, а на сгради 40%, дори мноого малко пъти съм бутнал сгради
Последна промяна от JackDaniels на пет окт 10, 2008 5:41 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Илияне сори,не съм имал впредвид никаква конспирация-явно доста често се заяждаме та не си ме разбрал правилно.Просто както писа Скорпиона статистически е невъзможно да се постигне.И мене са ме атакували с 9 звезди.Отнесох 8 или 9 атаки без да ми падне планета,а шанса за това е 27 процента.Според твоята логика трябваше да имам паднала планета.Фактически идеята ми е че докараш ли 10 звезди се вижда че на всеки няколко атаки пада планета...Докато при 9 звзеди това не става тоест шанса да свалиш планета от 10 атаки с 9 звезди е много по малък отколкото ако удариш с 10 звзезди,което в случая ти гарнатира свалена планета на всеки няколко атаки.Дали е съвпадение или луд късмет не знам,не разбирам от програмиране.Но само допреди няколко рунда звездите се удвояваха при атака,а както е известо- поправиш едно друго се развали...Така че не е лошо да се погледне все пак скрипта.JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Oct 10 2008, 07:50) Evil, приятелю, пий си хапчетата.
18 удара = 6 паднали планети и 3 пъти бутнати сгради, напълно нормална статистика или си забравил че шанса за бутане на планета с 10 дини е 30%, а на сгради 40%, дори мноого малко пъти съм бутнал сгради. Не търси под вола теленце, че тея с конспирацийте само чакат някой да им даде идея за нови схеми на руснаците
![]()
Последна промяна от EvilForce на пет окт 10, 2008 9:06 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]