Оранжево небетооо, оранжево моретооо, ляляляля ..niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 7 2008, 09:44) Ся ти не ни обяснявай тез на нас, кажи коя циганка бараш ти за да ти върза толкова.![]()
JackDaniels vs jadai.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Нещо много си се зачел в Конфуций ми се струва.JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Oct 7 2008, 08:07) Рибата винаги се хваща на въдицата на риболовеца. От което рибарите са много недоволни![]()
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 7 2008, 10:44) Нещо много си се зачел в Конфуций ми се струва.![]()
Възможно е да съм го чул от него, все пак до 6ти клас заедно сме учили, умно момче беше, но по едно време аз почнах да вземам 2 години за една, а той си имаше проблеми със Събка Николова, даскалицата по Български език и литература и линията на живота за двама ни явно е поела в различни посоки .., ех спомени, спомени ..
Последна промяна от JackDaniels на вт окт 07, 2008 7:42 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Вий от сабалън са метнахте ..... на философски теми.Евил ни разсейвай момчето, трябва да пуска част 5, купих си пуканки, чипс и бира

цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
niki_god написа:Цитат(niki_god @ Oct 7 2008, 10:59) Вий от сабалън са метнахте ..... на философски теми.Евил ни разсейвай момчето, трябва да пуска част 5, купих си пуканки, чипс и бира![]()
![]()
Е няма да е скоро 5та част, неща да му бия по празни планети, няма тръпка, чекам сега да си купя лиценз за 6та галактика, че джедито натам побягна.
Последна промяна от JackDaniels на вт окт 07, 2008 7:58 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
gajet_killer
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
Пак ли ти бе
Едит: Чичо Джак
Едит: Чичо Джак
Последна промяна от bobon4e на вт окт 07, 2008 1:50 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]