История до колкото може да се каже има за този втория. Снощи му пуснах информативно 2 спайки видях че има кръстосвачи и малко скаути, но нищо особено. Пресветваше през 10 мин. викам си "Този ще е трудна мишена " а и ми беше далеч на всичкото отгоре ... за него пуснах няколко скорости да намаля времето,но пак си беше далеко.
След има няма 15-20 мин. този ми прописа
..............
addicted
2008-10-05 23:27:23 Докладвай
ne me napadai 6oto se
prisaedinqwam k1m wa6 sauz s
koito ste priqteli s twoq sauz
Отговори Изтриване
..............
бързо реших да проверя нещата, защото единствено с колегите от warez.ru сме в алианс. Лидера каза
..............
taz
2008-10-05 23:40:48 Докладвай
mi ne go znam kakvo se opitva
boi i tova e. ako ti se oturve
oturve ako li ne da se e pazil az
nqmam ni6to ob6to s nego
Отговори Изтриване
...............
След тези думи имах зелена светлина, но момчето явно знаеше, че ще има нощна смяна и си направи савен някъде. Зачакахме търпеливо сутринта някъде към 7:30-8:00 пратих разузнавачите, които вече не знам за кой път даваха празни доклади, сега ми зарадваха душата. Лошото беше, че рано сутринта бях направил една битка и имах загуби освен това имах и няколко полета. Пак го оставих пуснах малко кораби и си легнах. На обяд нямах време да се занимавам с него мислех си, че ще влезне и реших да клошарствам из вселената тук рециклажче тук малко корабчета и така. Стана следобяд викам си литвам вече 16 часа беше оф. И резултата е на лице един съсед си отиде безславно. Пожелавам му бързо въстановяване има потенциал, но да си прави савенче
От мен това е за сега успех на всички!!