Alain vs Aqks

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Браво на играча от женски пол, тя се е доказала като много бойна натура в тая игра ;) Желая и успех :)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Браво на защитника за удържалата планета. А на нападателката - дано някой ден както си ходиш да се спънеш в някой камък и да паднеш на 20 счупени бирени бутилки и всичко най-хубаво, нали...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

TeRMiNaTe написа:QUOTE (TeRMiNaTe @ Oct 5 2008, 11:55) Браво на защитника за удържалата планета. А на нападателката - дано някой ден както си ходиш да се спънеш в някой камък и да паднеш на 20 счупени бирени бутилки и всичко най-хубаво, нали...
@TeRMiNaTe: Има една много хубава българска поговорка, идиот такъв - който копае гроб другимо сам пада в него.

Откъде толкова злоба се е събрала в тези хора??!? Това е само една игра... и сме тук да се забавляваме.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Къде видя злоба, о велики korahmor? По горните пожелания, са десетки пъти по-добри от тези, които ми се въртят в главата. Забавлението беше, преди да почнат интригите. Нямам какво повече да кажа, освен - не ме наричай идиот!
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Oct 5 2008, 12:04) @TeRMiNaTe: Има една много хубава българска поговорка, идиот такъв - който копае гроб другимо сам пада в него.

Откъде толкова злоба се е събрала в тези хора??!? Това е само една игра... и сме тук да се забавляваме.
Преди няколко рунда топ-и му сасипа рунда и за това е цялата злоба :D
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Oct 5 2008, 12:31) Преди няколко рунда топ-и му сасипа рунда и за това е цялата злоба :D
ми много добре е направила :c022:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

TeRMiNaTe написа:QUOTE (TeRMiNaTe @ Oct 5 2008, 12:08) Къде видя злоба, о велики korahmor? По горните пожелания, са десетки пъти по-добри от тези, които ми се въртят в главата. Забавлението беше, преди да почнат интригите. Нямам какво повече да кажа, освен - не ме наричай идиот!
извинявай за епитета....рядко го използвам... !

това, което исках да ти набия в главата, е че омразата съсипва обществото ни.
трябва много да мразиш някой за му пожелаеш подобни щуротии...
и за какво е всичко това? защото някой бил по-добър в играта от теб? бутнал на някой друг планета?
смешно ... и тъжно... нали?
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

мухахахах :) Топи, пак мачка. То какво да говорим :) не знам кой се подвизава под този акаунт, ама тежко му :)

Терминейт, нещо не ми се иска да те коментирам. Толкова, да не можете да приемете поражението, в една игра на картинки, простооо не е истина.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

korahmor написа:QUOTE (korahmor @ Oct 5 2008, 12:04) @TeRMiNaTe: Има една много хубава българска поговорка, идиот такъв - който копае гроб другимо сам пада в него.

добре, че ме разобедиха тоя рунд да ти изкопая гроба в 3та как не правиш сейв, че щеше пискаш на админски скайпове 1 месец смешник такъв.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Едно нещо не можах да разбера, карате се за глупости. Топи е размазвала не един играч по този начин и доказали се и недоказали се (като Термита - многознайкото). Това е една игра и толкова. Разбили - разбили ами толкова ако си "играч" ще поздравиш победителя в битката и ще продължиш напред това е!
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”