JackDaniels vs jadai.

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Поздрав за всички спамещи и участници в битката:
И да паднем и да бием пак ше се напием...
http://vbox7.com/play:da9a9b6b
Последна промяна от EvilForce на пон окт 06, 2008 9:58 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
soul_killer
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от soul_killer »

EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Oct 7 2008, 01:05) Поздрав за всички спамещи и участници в битката:
И да паднем и да бием пак ше се напием...
http://vbox7.com/play:da9a9b6b
Както витаги знаеш с какво да забавляваш хората в малките часове... честно умрях си от смях с поздравчето :lol:
Но по темата. Страхотно е да видиш звезди по сред бял ден. Продължавай Джак наистина прав си няма какво да загубиш но Джедая има.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]

[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

A пък според мене Джак трябва да ходи да пусне тото.3 дена 4 планети.Нещо много куца с тия знс-та ама не знам точно какво.Иначе поздравите са за Джадая според мене.Малко са хората на които нервите могат да издържат на тормоз със знс-та от две страни- Рейнмейкъра и Джак без да моднат а да си подържат стратегията за вземането на рунда.
Последна промяна от EvilForce на пон окт 06, 2008 10:18 pm, променено общо 1 път.
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
soul_killer
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от soul_killer »

EvilForce написа:QUOTE (EvilForce @ Oct 7 2008, 01:27) A пък според мене Джак трябва да ходи да пусне тото.3 дена 4 планети.Нещо много куца с тия знс-та ама не знам точно какво.Иначе поздравите са за Джадая според мене.Малко са хората на които нервите могат да издържат на тормоз със знс-та от две страни- Рейнмейкъра и Джак без да моднат а да си подържат стратегията за вземането на рунда.
Както казах и аз в един предишен пост. Все още не се знае какво е намислил Джедая, относно това за атаките със звездите, честно казано поздравявам го за смелостта, която има човека. Все пак Рейнмейкъра си е на доста ресурсни пред него, не знам сега колко са станали, защото временно не играя имам по- важни дела по работата, но и той си е сила също като Джак. Не искам да взимам страна в тази титанична битка, но и двете страни много ми харесват.
Възхищавам се на Джак за дързостта, която има да атакува човека на 1-во място :a013:
И адмирирам смелостта и борбеността на Джедая, с която той се стреми да е на върха.

Жалко за хубавия съюз Waist Deep имаха потенциал момчетата докато не се появи Джедая :girl_witch:

Fly safe!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]

[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

soul_killer написа:Цитат(soul_killer @ Oct 7 2008, 01:37) Жалко за хубавия съюз Waist Deep имаха потенциал момчетата докато не се появи Джедая :girl_witch:

Fly safe!
смешник , ходи лети с на баба си с фарчилото другаде , може да ти дам линк - www.bulfleet.com , а не bulfleet.org
Последна промяна от Raid на пон окт 06, 2008 10:56 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

A aко още веднъж си позоволиш да обидиш някого тука аз ще ти дам адрес за почивка.Бая дълга.
Помисли си добре.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 7 2008, 01:27) A пък според мене Джак трябва да ходи да пусне тото.3 дена 4 планети.Нещо много куца с тия знс-та ама не знам точно какво.Иначе поздравите са за Джадая според мене.Малко са хората на които нервите могат да издържат на тормоз със знс-та от две страни- Рейнмейкъра и Джак без да моднат а да си подържат стратегията за вземането на рунда.

Ивъл, падат си нормално планетките, просто не слагам неуспешните опити, няма смисъл. Аз се съмнявах, че сградите не падат, въпреки, че шанса е 40%, но от администрацията казаха, че си падат, просто нямам късмет с тях. С планетите, равносметката е, 11 удара - 4 планети на джедито., нормално.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
EvilForce
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Бах, кво да ти кажа-каръка си е карък. Аз предния рунд само сгради събарях.Едно (и) даже не падна ,а месец и половина търкалях дини.Иначе си отпрал максимума проценти от тия атаки.Наистина ходи пусни тото, че много ти вързва .
Последна промяна от EvilForce на вт окт 07, 2008 5:45 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 7 2008, 08:55) Бах, кво да ти кажа-каръка си е карък. Аз предния рунд само сгради събарях.Едно (и) даже не падна ,а месец и половина търкалях дини.Иначе си отпрал максимума проценти от тия атаки.Наистина ходи пусни тото, че много ти вързва .
Рибата винаги се хваща на въдицата на риболовеца. От което рибарите са много недоволни ;)

ПС: За тотото, случайни неща при мен не се случват, всичко е закономерност от обещанията които давам и план-графика който си правя в началото на рунда.
Последна промяна от JackDaniels на вт окт 07, 2008 6:00 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Oct 7 2008, 09:07) Рибата винаги се хваща на въдицата на риболовеца. От което рибарите са много недоволни ;)

ПС: За тотото, случайни неща при мен не се случват, всичко е закономерност от обещанията които давам и план-графика който си правя в началото на рунда.
Ся ти не ни обяснявай тез на нас, кажи коя циганка бараш ти за да ти върза толкова. :c022:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”