JackDaniels vs jadai.

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Джак крои да му бута планетите, Джадая крои да взима рунда. С по-малко думи казано - и двамата си вършат работата добре, но иначе има достатъчно талантливи и професионални форумни летци, които могат доста приказки да ти разкажат по въпроса. Почакай някой и друг час, и пак погледни темата :) .
Keep space clean, it's not yours.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

м даа някой е отвъртял капачката на погрешната бутилка и оп злия дух се появил и започнал да прави бели бели бели....
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

И като заваляха едни звезди..... Джаки, пощади човека бре ;)

П.С. Семкаджийте...няма ли какво да коментирате та сте тръгнали един друг да се ядете. Правете акаунти и показвайте на кой му е по- по- най- ....
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

:a023: :a023: :a023: само ако още някой с 10-тина звездици литне и той по джадая ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

AwakЕn написа:Цитат(AwakЕn @ Oct 6 2008, 19:20) :a023: :a023: :a023: само ако още някой с 10-тина звездици литне и той по джадая ...
няма да има колонизатори за джедая
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Малеее, пак ли бре? :dizzy: Това се превърна в епичен сблъсък, баси :) Годината е 1905-та, мястото - Манджурия, тогава малка Япония се опълчва на на великата Руска имаприя, като общо взето прави доста "пакости" (ако мога така да кажа) на тогавашна Русия, жертвите са много!

Годината е 2008-ма, мястото - космичското оналйн пространство! Владенията на императора Джадай биват подложени на сериозен риск от един малък и храбър юнак!

ЦЪК
Потребителски аватар
Gangs73r
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 27, 2008 11:26 am
Контакти:

Мнение от Gangs73r »

Колко му остават на jadai-a , 4 планетки ? :crazy_pilot:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

corpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Oct 6 2008, 19:22) няма да има колонизатори за джедая
Там съм бре...все ще направя някой друг кораб за него ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Oct 6 2008, 18:48) Без да си натрапвам мнието, още в 1ви клас се отличавах по ръст и тежест от останалите. А на всичкото отгоре съм известен и с благия си нрав и кротък поглед.

И аз това искам да попитам? Няма ли толко кой да му ореже крилцата? :ph34r:

и после размера - нямал значение.....

п.п.
подчертал съм си определени откровения ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”