Да си създадем сървар за CS 1.6
прави разлика между компютър, операционна система и проблеми които сам си създаваш при ползването на определана ОС.Then and now написа:QUOTE (Then and now @ Oct 5 2008, 20:06) Просто да му се порадвам на компа, преди да го разбия за пореден път.
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
И между това, че не можеш сам да го оправиш и се набутавш с 20 леваPipone написа:Цитат(Pipone @ Oct 6 2008, 13:05) прави разлика между компютър, операционна система и проблеми които сам си създаваш при ползването на определана ОС.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Общо взето и в трите случая се набутвам, пък и компа ми тежко го изживява игровото натоварване. Време е да почнат златните му пенсионни години.Pipone написа:Цитат(Pipone @ Oct 6 2008, 12:05) прави разлика между компютър, операционна система и проблеми които сам си създаваш при ползването на определана ОС.
"Времето променя, времето подменя."