и то с цели 3 мин те преварих, ама бирата ти я предостъпвамFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 5 2008, 22:12) Айде са и 1 бира ми дължиш за бекъпа![]()
Bewolf vs Scorpi
Eх дарк как ще ме превариш бе са няма да получа бирата заради теб![]()
Bewolf vs. Scorpi
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
- bobon4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
- Контакти:
А че тя мно анра бе Т'анае
Остави ли за лешоядите ?
Остави ли за лешоядите ?
Последна промяна от bobon4e на нед окт 05, 2008 7:10 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
Akwa
- Редник (Private)
- Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
- Контакти:
Хм. Понеже става въпрос за мен в доклада по -горе
, да обясня и моята гледна точка може ли ?
Както спомена Fr0z3nSouL - отскоро играя. 3 седмици ..... 4 , не повече мисля
Преди една година някъде играх пак , но към края на един рунд на вселена 1 , мога да кажа че имах някаква представа за играта ( приблизително) .
А Bewolf - няма да го поздравя за играта, защото не заслужава
Направи си планетка до мен , нямаше го доста време - беше във ваканция, появи се вчера, с 2 пъти повече точки и флота от мен и започна да напада. Аз да не трябваше да му се оставя ? Какво като е по-силен ? Играла съм и срещу по-опитни и силни ( макар и за краткото ми пребиваване в играта) на които с чиста съвест мога да пратя поздрав , защото от тях научих как да играя и да не се притеснявам да нападам по-силните играчи . И почна да ме напада този Bewolf все едно съм му някаква касичка , което силно ме издразни и започнах и аз да го нападам , какво като е по-силен , няма да му се оставям ха ! Писа ми някакви простотий от рода на "че си търся белята като го нападам" , "нагла съм била че съм го крадяла" и т.н. , не мога да си вляза в акаунта заради ваканцията на генерал да се сетя за всичко . Все едно трябва да стоя безучастна и да го гледам как се опитва да се докопа до моите неща и само да бягам . Цял ден си играехме на взаимни атаки . Понеже му куца пресмятането на времената при пресрещане на атака (забелязах го още в самото начало ) успях да му открадна с пиратски полет доста ресурс (не само тези 300 000 газ )- беше ми пуснал атака, аз изчаках малко , пуснах му сондичките , видях че е вдигнал и рециклаторите, а само с транспортните неможеше да си вдигне ресурса и 2 минутки преди да ме стигне пуснах полевите
. Естествено че се зарадвах - по-силен за момента , по-бърз, с повече флота........ а аз успях да му натрия носа
Забелязах че се ядоса, може би е малко и моя вината - беше ми смешно с елементарните опити когато съм на линия да се докопа до мен или да ми пресреща атаките
, и му писах доста съобщения но със по-скоро шеговит тон , които той явно не разбра. Негов проблем. Имаше някакви изкавания че много ми знаела устата , празна тиква и подобни . Отговарях с шеги , доста , но не обидни като неговите. По едно време както обсъждахме варианта да му продам моите пирати (полеви - почти 1400) , за да го видя как ще се справи той с пиратстването , ми спря интернета. В пловдив има доста силен вятър , валя през деня, интернета ми целият ден беше много лош - трудно ми се зареждаше играта. Както ми писа по едно време да съм пуснела на пазарчето моите пирати и аз тъкмо щях да отговоря и .............. всичко пропадна. Опитвах 4-5 минутки да вляза , но интернета така и не дойде. Изтичах до едно място до нас, където знам че преди имаше малка заличка , но се оказа че вече не е зала за интернет. Върнах се. След още 5 минутки дойде интернета. Само като погледнах ресурса и знаех че ме е ударил . И летяха още 2 атаки с безброй товарни. Нямаше как да ги спра - изтрих главната планетка. Пуснах ваканция, защото днес лидерът на съюзът който ме прие ми предаде временно ръководството и е въпрос на чест за мен да запазя акаунта , за да мога да му го върна след няколко дни, а не искам през това време да се превърна в касичка, особенно както съм на училище и не мога да играя редовно . Bewolf не мога да го поздравя за играта, защото нито ми показа че е по-добър с нещо , нито по-опитен колкото и да ми се хвалеше че бил занулил много хора. Просто е започнал рунда по-рано от мен и беше натрупал повече кораби . Улучи лош за мен момент. Цял ден не съм ставала от компютърчето само за да се пазя от него и да отвръщам на атаките му . Не бих оставила всичко така , като знам че ме стига за 12 минутки и има достатъчно газ да ми прави колкото си иска атаки. Той е вторият играч , при който забелязах следното : когато ги напада по-слаб - злобеят адски много . Ще оставя без коментар какво ми е писал след като ме е ударил и коментарите му по нашето женско съсловие, да не забравям и името на темата му . За мен той не заслужава поздравления. Ако не беше лошият интернет - най-вероятно все още щеше да прави неадекватните си опити с атаки и да обира каквото ми се е насъбрало по планетките.
Както спомена Fr0z3nSouL - отскоро играя. 3 седмици ..... 4 , не повече мисля
А Bewolf - няма да го поздравя за играта, защото не заслужава
Последна промяна от Akwa на нед окт 05, 2008 10:19 pm, променено общо 1 път.
-
gajet_killer
- did7
- Редник (Private)
- Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
- Контакти:
Позадравления на Bewolf за добрата битка!Щом и реца си успял да си събереш-направо е перфектна!
А относно държанието ти към девойката-знаеш,че не толерирам арогантноста,въпреки че момичето явно доста те е предизвикало!
Въпреки това съм на мнение,че просто трябваше да не отговаряш на личните и съобщения,а да я накажеш за повадението и както и си направил!
А относно държанието ти към девойката-знаеш,че не толерирам арогантноста,въпреки че момичето явно доста те е предизвикало!
Въпреки това съм на мнение,че просто трябваше да не отговаряш на личните и съобщения,а да я накажеш за повадението и както и си направил!
И отнооово романи от твоя страна. И аз ще кажа моята гледна точка, защото не обичам някои да извръща работите в своя полза!!!Akwa написа:QUOTE (Akwa @ Oct 6 2008, 00:15) Хм. Понеже става въпрос за мен в доклада по -горе, да обясня и моята гледна точка може ли ?
Както спомена Fr0z3nSouL - отскоро играя. 3 седмици ..... 4 , не повече мисляПреди една година някъде играх пак , но към края на един рунд на вселена 1 , мога да кажа че имах някаква представа за играта ( приблизително) .
А Bewolf - няма да го поздравя за играта, защото не заслужаваНаправи си планетка до мен , нямаше го доста време - беше във ваканция, появи се вчера, с 2 пъти повече точки и флота от мен и започна да напада. Аз да не трябваше да му се оставя ? Какво като е по-силен ? Играла съм и срещу по-опитни и силни ( макар и за краткото ми пребиваване в играта) на които с чиста съвест мога да пратя поздрав , защото от тях научих как да играя и да не се притеснявам да нападам по-силните играчи . И почна да ме напада този Bewolf все едно съм му някаква касичка , което силно ме издразни и започнах и аз да го нападам , какво като е по-силен , няма да му се оставям ха ! Писа ми някакви простотий от рода на "че си търся белята като го нападам" , "нагла съм била че съм го крадяла" и т.н. , не мога да си вляза в акаунта заради ваканцията на генерал да се сетя за всичко . Все едно трябва да стоя безучастна и да го гледам как се опитва да се докопа до моите неща и само да бягам . Цял ден си играехме на взаимни атаки . Понеже му куца пресмятането на времената при пресрещане на атака (забелязах го още в самото начало ) успях да му открадна с пиратски полет доста ресурс (не само тези 300 000 газ )- беше ми пуснал атака, аз изчаках малко , пуснах му сондичките , видях че е вдигнал и рециклаторите, а само с транспортните неможеше да си вдигне ресурса и 2 минутки преди да ме стигне пуснах полевите
. Естествено че се зарадвах - по-силен за момента , по-бърз, с повече флота........ а аз успях да му натрия носа
Забелязах че се ядоса, може би е малко и моя вината - беше ми смешно с елементарните опити когато съм на линия да се докопа до мен или да ми пресреща атаките
, и му писах доста съобщения но със по-скоро шеговит тон , които той явно не разбра. Негов проблем. Имаше някакви изкавания че много ми знаела устата , празна тиква и подобни . Отговарях с шеги , доста , но не обидни като неговите. По едно време както обсъждахме варианта да му продам моите пирати (полеви - почти 1400) , за да го видя как ще се справи той с пиратстването , ми спря интернета. В пловдив има доста силен вятър , валя през деня, интернета ми целият ден беше много лош - трудно ми се зареждаше играта. Както ми писа по едно време да съм пуснела на пазарчето моите пирати и аз тъкмо щях да отговоря и .............. всичко пропадна. Опитвах 4-5 минутки да вляза , но интернета така и не дойде. Изтичах до едно място до нас, където знам че преди имаше малка заличка , но се оказа че вече не е зала за интернет. Върнах се. След още 5 минутки дойде интернета. Само като погледнах ресурса и знаех че ме е ударил . И летяха още 2 атаки с безброй товарни. Нямаше как да ги спра - изтрих главната планетка. Пуснах ваканция, защото днес лидерът на съюзът който ме прие ми предаде временно ръководството и е въпрос на чест за мен да запазя акаунта , за да мога да му го върна след няколко дни, а не искам през това време да се превърна в касичка, особенно както съм на училище и не мога да играя редовно . Bewolf не мога да го поздравя за играта, защото нито ми показа че е по-добър с нещо , нито по-опитен колкото и да ми се хвалеше че бил занулил много хора. Просто е започнал рунда по-рано от мен и беше натрупал повече кораби . Улучи лош за мен момент. Цял ден не съм ставала от компютърчето само за да се пазя от него и да отвръщам на атаките му . Не бих оставила всичко така , като знам че ме стига за 12 минутки и има достатъчно газ да ми прави колкото си иска атаки. Той е вторият играч , при който забелязах следното : когато ги напада по-слаб - злобеят адски много . Ще оставя без коментар какво ми е писал след като ме е ударил и коментарите му по нашето женско съсловие, да не забравям и името на темата му . За мен той не заслужава поздравления. Ако не беше лошият интернет - най-вероятно все още щеше да прави неадекватните си опити с атаки и да обира каквото ми се е насъбрало по планетките.
С пиратската ти атака не ми откраде 300к газ а малко над 300к общо в ресурс !!! сметни си бившите 1370 полеви 250 ресурс и си отговори на въпроса.
Айде да не се мъчиш http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=64fa5718aa
Имах 90 секунди за да си вдигна ресурса, причината че не го вдигнах беше в маус пада на лаптопа, който е развален и това ти го казвам чак сега защото ми омръзна с натякването ти, че не съм можал да си вдигна корабите и ресурса.
Ти играеш от 3 седмици - ок. Аз играя от близо месец, като имам прекъсване от около 2-3 години от играта.
Опитах се да си мълча, но твоите "шегички" никак не ми се понравиха. Открала си 300к ресурс - ок. Не можа ли да си изтраеш, аз ти утрепах 26 соларни сателита. И веднага с тях започна да ми натякваш...
Scorpi
2008-10-05 17:42:43 Докладвай
съседе - тая пушка на
снимката много е голяма бе
Какво правиш с нея - трепеш
сателити ли? хах Да не
стреляш по мухи с нея ?
--------------------------------------
Трябваше да ида да прибера бащата от работа и си вдигам корабчетата по нея защото иначе много газ ще се похарчи и отговора и не закъснява...
Scorpi
2008-10-05 17:35:44 Докладвай
А със този куц сейвън дето си
направил...... ми е адски лесно
да кажа на един - абе
флотата на един смешко се
връща еди кога си на
планетата му Тия варианти
със сейвъна към мен....... плаши
гаргите с тях , хахахахах
------------------------------------------
И о ДА. Казваш, че си се отнасяла шеговито. Ами "един смешко" това си е доста шеговито!!!
Относно времената на атаките ми, че не съм си смятал. Сметнах ги, но грешно си мислила, че скоростите ми са много голями за над 13 минути ми пристигаха боините кораби при теб, е ако ми кажеш как да ги сваля на момента на 12 минути и да те тресна ще те поздравя (което вече е поправено благодарение на 1-2 скорости), а твоето смятане май също куца, защото след "куция ми сейвън" имах над 70 секунди за да си вдигна ресурса.
Стърпях се да не ти отговарям сума време на съобщенията, даже те и игнорирах по 1 време и заради това сигурно не съм получил още от тях, но няма значение...
Не очаквам и НЕ искам и да ме поздравиш (ще го преживея някак си).
Обещах на Fr0z3nSouL™, че ще ти се извиня.
Прощавай Frozen, но как да се извинявам на това момиче - е не мога. Станах пишман, че съм е треснал, да пиша аз по сума време да се обяснявам за 1 битка като първокласник. С какво желание да поствам вече битки...
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ти се радвай че тия хиени или не играят в спийда или са в пенсия, щото това че е в 5 ма хич не мож го спасиFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 5 2008, 22:32) Еми не са го надушили - днешните лешояди не са като едно време ехее с кучешко обоняние през галактика ги надушваха рецоветеЕ все пак е 5та галактика чак сигурно затова простено им е на горките хиени
![]()
Сори за оффа
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
@Akwa, в менюто за ваканционен мод има написан код, с който пращайки смс за 2,40 активираш ваканция. Ако не си превишила 5те мода месечно, можеш да го ползваш в случай, че ти спре интернета... за напред. А беулф си те е намазал така или иначе си заслужава поздравленията, ако не беше тока, нета или други препядствия, нямаше да има занулени играчи
)))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.