Bewolf vs. Scorpi

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

onia
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 20, 2005 8:01 pm
Контакти:

Мнение от onia »

И така, днес сутринта ми пристигна флотата и цял ден строя складове. Момиченцето още от самото начало не и спираше устичката за около 10 часа ми е писала към 60 лични съобщения. По едно време с пиратски полет ми крадна около 300к ресурс и тогава започна да ме изнервя.

Scorpi

2008-10-05 16:23:22 Докладвай

съседеее, съседе - никакъв
играч не става от тебе . Никва
чест , нищо . ай играй както
можеш . То се е видяло че ще
трябва да те бия докато си
смениш памперса , ама какво
да се прави . Голям смях с
тебе Ням ли си , да не ти
паднаха пръстите от студ
нещо ? С какво движиш
мишката ? А още по-интересно
е с какво пишеш , хах

Scorpi

2008-10-05 17:21:55 Докладвай

Аз ..... не реших да видя
колко струваш..... не си кой
знае какво , без да се
обиждаш ))))) Имаш бая да
наваксваш от това дето си
откраднах ;) а пък още колко
ще ти покрадвам......... добре
че дойде тертетче до мен да
си взимам като ми потрябва
че както имаше закъсвация за
газ.... не е истина Пази
ресурсите съседе, че ми
трябват и на мене
---------------------------

Scorpi

2008-10-05 18:50:59 Докладвай

съседе - оставих ти малко газ
да се радваш да не се
ядосваш толкова като тръгнеш
на лов за мухи следващият
път ;) хах
------------------------
и така цял ден ми пишеше съобщение след съобщение, по едно време даже е игнорирах, че ми писна.

и не след дълго съдбата си знае работата, момиченцето го нямаше за малко и бам

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=e8a7e21e49

и рециклажа си събрах.....
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

11827120 метал
4172880 кристали
0 газ
от: [5:113:12]

На този координат вече има:
0 метал
7654240 кристали
5913560 газ.

0 метал
1840000 кристали
0 газ

0 метал
5814240 кристали
5913560 газ.

0 метал
5814240 кристали
5913560 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.

и хоп това което съм си писал в на профила за пореден път става реалност. Момиченцето си затвори устичката и пусна мод-а.

пп. ако може 1 бекъп :)
Последна промяна от onia на нед окт 05, 2008 5:35 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Браво успял си да я хванеш докато й е спрял нета - на всеки може да се случи ;) А защо не покажеш съобщенията които ти си й писал а? Не мисля, че заслужаваш големи поздравления за арогантното и надменно поведение, но какво да се прави - живота (в случая играта) обикновено не е честен :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
onia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от onia »

Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ Oct 5 2008, 20:50) Браво успял си да я хванеш докато й е спрял нета - на всеки може да се случи ;) А защо не покажеш съобщенията които ти си й писал а? Не мисля, че заслужаваш големи поздравления за арогантното и надменно поведение, но какво да се прави - живота (в случая играта) обикновено не е честен :)
Зная, че е така и до някаде си прав. Но питаш ли ме аз цял ден как се нервя на пц-то докато тя ме дразни, че ми е краднала 300к. Ако желаеш ще си направя труда и ще ти пратя съобщенията и. И тога ми кажи да не се радвам и да не се държа арогантно. До сега и да съм занулявал не съм дразнел, но тя много ме изнерви!!!
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Oct 5 2008, 20:50) Браво успял си да я хванеш докато й е спрял нета - на всеки може да се случи ;) А защо не покажеш съобщенията които ти си й писал а? Не мисля, че заслужаваш големи поздравления за арогантното и надменно поведение, но какво да се прави - живота (в случая играта) обикновено не е честен :)
браво бре пич кат се заяжда само бои и аз имах текув съсед миналия рунд :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

onia написа:QUOTE (onia @ Oct 5 2008, 20:52) Зная, че е така и до някаде си прав. Но питаш ли ме аз цял ден как се нервя на пц-то докато тя ме дразни, че ми е краднала 300к. Ако желаеш ще си направя труда и ще ти пратя съобщенията и. И тога ми кажи да не се радвам и да не се държа арогантно. До сега и да съм занулявал не съм дразнел, но тя много ме изнерви!!!
Бъди джентълмен и не се ядосвай - не казвам че е само твоя вината - просто и 2мата сте излезнали от рамките на играта което не е нужно ;)

П.П. Иначе поздравления за битката и успех нататък. Понеже доста добре съм запознат с играта й през рунда мога само да я поздравя - играе за 1ви рунд но не се притесняваше да лети по хора с много повече флот и точки и да си "търси белята". Много смела и агресивна игра за играч едва запознат с играта :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед окт 05, 2008 5:52 pm, променено общо 1 път.
onia
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от onia »

Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ Oct 5 2008, 20:57) Бъди джентълмен и не се ядосвай - не казвам че е само твоя вината - просто и 2мата сте излезнали от рамките на играта което не е нужно ;)
Зная и вече съжалявам за държанието си, но каквото било било. Продължавам напред...
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Уотевър битката поне е яка и радва окото :a055: И нали знаеш ако ти трябват кораби ми пиши ще се уговорим :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед окт 05, 2008 5:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

бекъп ? :p033:
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Bewolf vs Scorpi Браво за битката :)
Последна промяна от DarkWatch на нед окт 05, 2008 7:00 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Айде са и 1 бира ми дължиш за бекъпа :a055:

Bewolf vs Scorpi

Eх дарк как ще ме превариш бе са няма да получа бирата заради теб :(
Последна промяна от sixkiller_k3 на нед окт 05, 2008 7:03 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”