Alain vs Aqks
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Браво на защитника за удържалата планета. А на нападателката - дано някой ден както си ходиш да се спънеш в някой камък и да паднеш на 20 счупени бирени бутилки и всичко най-хубаво, нали...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
@TeRMiNaTe: Има една много хубава българска поговорка, идиот такъв - който копае гроб другимо сам пада в него.TeRMiNaTe написа:QUOTE (TeRMiNaTe @ Oct 5 2008, 11:55) Браво на защитника за удържалата планета. А на нападателката - дано някой ден както си ходиш да се спънеш в някой камък и да паднеш на 20 счупени бирени бутилки и всичко най-хубаво, нали...
Откъде толкова злоба се е събрала в тези хора??!? Това е само една игра... и сме тук да се забавляваме.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Къде видя злоба, о велики korahmor? По горните пожелания, са десетки пъти по-добри от тези, които ми се въртят в главата. Забавлението беше, преди да почнат интригите. Нямам какво повече да кажа, освен - не ме наричай идиот!
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Преди няколко рунда топ-и му сасипа рунда и за това е цялата злоба :Dkorahmor написа:Цитат(korahmor @ Oct 5 2008, 12:04) @TeRMiNaTe: Има една много хубава българска поговорка, идиот такъв - който копае гроб другимо сам пада в него.
Откъде толкова злоба се е събрала в тези хора??!? Това е само една игра... и сме тук да се забавляваме.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
ми много добре е направилаDarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Oct 5 2008, 12:31) Преди няколко рунда топ-и му сасипа рунда и за това е цялата злоба :D
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
извинявай за епитета....рядко го използвам... !TeRMiNaTe написа:QUOTE (TeRMiNaTe @ Oct 5 2008, 12:08) Къде видя злоба, о велики korahmor? По горните пожелания, са десетки пъти по-добри от тези, които ми се въртят в главата. Забавлението беше, преди да почнат интригите. Нямам какво повече да кажа, освен - не ме наричай идиот!
това, което исках да ти набия в главата, е че омразата съсипва обществото ни.
трябва много да мразиш някой за му пожелаеш подобни щуротии...
и за какво е всичко това? защото някой бил по-добър в играта от теб? бутнал на някой друг планета?
смешно ... и тъжно... нали?
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
мухахахах
Топи, пак мачка. То какво да говорим
не знам кой се подвизава под този акаунт, ама тежко му
Терминейт, нещо не ми се иска да те коментирам. Толкова, да не можете да приемете поражението, в една игра на картинки, простооо не е истина.
Терминейт, нещо не ми се иска да те коментирам. Толкова, да не можете да приемете поражението, в една игра на картинки, простооо не е истина.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
добре, че ме разобедиха тоя рунд да ти изкопая гроба в 3та как не правиш сейв, че щеше пискаш на админски скайпове 1 месец смешник такъв.korahmor написа:QUOTE (korahmor @ Oct 5 2008, 12:04) @TeRMiNaTe: Има една много хубава българска поговорка, идиот такъв - който копае гроб другимо сам пада в него.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Едно нещо не можах да разбера, карате се за глупости. Топи е размазвала не един играч по този начин и доказали се и недоказали се (като Термита - многознайкото). Това е една игра и толкова. Разбили - разбили ами толкова ако си "играч" ще поздравиш победителя в битката и ще продължиш напред това е!
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]