JackDaniels vs jadai

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Голям спам,голямо нещо.Няма ли да си сейфкате и лягате а,и утре на нова сметка ?.Битки с участието на звезди,а същото и при наличие на паднала планета се публикуват, цитирам по памет правилата за постване на битки в трибуната(това леко отклонение)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

А лични? :crazy_pilot:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Недейте заключва темата!!! Заформя се интересен филм, а напоследък кинопродукциите във форумната спийд трибуна не привличат толкова интерес. Хайде, оставете на нас зрителите да се понарадваме :) Кой интригант, кой страхливец, кой с калпави маникюри или прически.... на кой му пука...ъ-ъ-ъ....да, на мен! Аз съм ПЪК сеирджия :P
Последна промяна от gajet_killer на съб окт 04, 2008 9:53 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Отдавна не имало интриги във тоя форум,чак паяжина хвана . То ще е грях ако ад мините – модираторите я затворят. Иначе какво мога да кажа по темата , браво на джак , че е със 2 пъти по малко точки и налита като оса а на джадая , посрещни един път не боли , то може и да не ти патне планетата. При мен как се получи при битката със каос, всичко е на късмет . Иначе аз те знам, ако не играеше за класация щеше да посрещнеш ,. Нямате право да говорите така за джадая или да го съдите , че е бил страхливец, всеки на негово място така щеше да постъпи. Най вече като води в класацията . Дано да видим и завършека до накрая на рунда на тази дрязга :crazy_pilot:

А на двата участници във битката, мога да им кажа само това :a055:

И ва чакам някой път да се решите да ме нагостите , направил съм едно червено вино, направо 2 дена те държи :dizzy:
Последна промяна от Mo`Money на съб окт 04, 2008 10:27 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Oct 5 2008, 01:36) Отдавна не имало интриги във тоя форум,чак паяжина хвана . То ще е грях ако ад мините – модираторите я затворят. Иначе какво мога да кажа по темата , браво на джак , че е със 2 пъти по малко точки и налита като оса а на джадая , посрещни един път не боли , то може и да не ти патне планетата. При мен как се получи при битката със каос, всичко е на късмет . Иначе аз те знам, ако не играеше за класация щеше да посрещнеш ,. Нямате право да говорите така за джадая или да го съдите , че е бил страхливец, всеки на негово място така щеше да постъпи. Най вече като води в класацията . Дано да видим и завършека до накрая на рунда на тази дрязга :crazy_pilot:

А на двата участници във битката, мога да им кажа само това :a055:

И ва чакам някой път да се решите да ме нагостите , направил съм едно червено вино, направо 2 дена те държи :dizzy:
Не всеки, Петре, виж там за една битка на волта и 11те му звезди
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

i 100k чисто wp а при мене с джак дали ще има и 50?
+ това там и реца се прибра а тука 150 млн да кажем как ще ги прибирам и от кои галактики даи съвет де :)
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 5 2008, 02:15) i 100k чисто wp а при мене с джак дали ще има и 50?
+ това там и реца се прибра а тука 150 млн да кажем как ще ги прибирам и от кои галактики даи съвет де :)
ти само посрещни нали за това сме ние хиените :P така де от чистотата сме минаваме с големите лопати :c022:
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ей аз просто се заяждам с джедито. Разбираемо е, че не ме посреща (засега), все пак едно посрещане може да му коства рунда, а и джеди нали знаеш, че атакувам в 6 рунда, тоест не зная дали въобще ще можеш да хванеш и 10тина к бойни точки, като на мен половината ми звезди остават, а 5 звезди се правят за 4/5 дни. Та хем ще налее конкуренцията си, хем има огромен шанс рунда за него да приключи на секундата, хем няма да му остане рентабилна флота за да се бори с конкурентите си. Право е момчето, но тея камъни са си негови, той сам си ги хвърли преди време на главата, сега ще престацва :) А е и възможно да се изтрия преди да го бутна ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

само за информация

та нямате и 3 седмици юнаци..... да си удряте капите в земята... ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Пффф 1 пакет семки и полвин котия цигари не ми стигнаха да чета тука. На някой хора верно им е развинтена фантазията обаче :) Колкото до темата , мъдрите хора са го казали
" Който си играе с оганя , рано или късно ще се опари"

Сега с нетърпение чакам Приказката разказана от Джадая , да се посмея пак
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”