Джаки е дева, мила, ДЕВА (зодийкаdid7 написа:Цитат(did7 @ Oct 4 2008, 22:09) За пръв път виждам мъж интригант-това по принцип е женска черта!Какво ли трябва да си помисля за вас М-р Джак!
JackDaniels vs jadai
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Ludetina
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Еми джеди така е...всеки си прави сметката..кофти е ама..а и не съм сигурен ,че имаш флот да го биеш в момента ...?Естествено рециклатори имаш де..jadai написа:QUOTE (jadai @ Oct 4 2008, 21:18) а сички във форума които твърдят че се праи на герой кат ми лети аз пък ще кажа хубаво лети ми от по-ниски точки ама некои замисля ли се че аз не мога да му литна и да отвърна ? ако можех едвали щеше да е толкова смел
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
- did7
- Редник (Private)
- Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
- Контакти:
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Oct 4 2008, 22:33) Стига де, стига с тея клишета де, вкарай малко собствена мисъл. От интригант до интригант има голяма разлика, аз не ти говоря за интригантстване за това, че прическата на Джеди е скапана или маникюра му куца. Много ограничен светоглед вадиш за кака. Разнообразието само по себе си е интрига, не ме съди, че не съм монотонен като теб.
Хе-хе явно ти си ограничен,защото не правиш разлика между клюка и интрига!
Когато обсъждаш прическата,маникюра и ако щеш колата на някого-тогава клюкарстваш!
А интрига е -когато се опитваш от нищото да направиш конфликтна ситуация,за да се самоизтъкнеш за сметка на някой друг и за да се харесаш на околните!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
did7 написа:Цитат(did7 @ Oct 4 2008, 22:42) А интрига е -когато се опитваш от нищото да направиш конфликтна ситуация,за да се самоизтъкнеш за сметка на някой друг и за да се харесаш на околните!
Аха, разбрах, не знаех досега какво е интригант. Чак сега си обясних защо се появи от нищото и се опитваш да направиш конфликтна ситуация, и защо се самоизтъваш в темата като капацитет след като не си замесена по никакъв начин. Да си призная и надявам се да не те обидя, до преди малко те мислех за тъпа, но съм чувал, че интригантите "по принцип" са умни хора, явно съм грешал. Благодаря ти за просветлението, беше ми много полезна
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- did7
- Редник (Private)
- Контакти:
Ти наистина си изключително арогантен и самовлюбен самохвалко!До преди малко си мислех,че само се правиш на такъв,но явно съм грашила относно теб!JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Oct 4 2008, 22:55) Аха, разбрах, не знаех досега какво е интригант. Чак сега си обясних защо се появи от нищото и се опитваш да направиш конфликтна ситуация, и защо се самоизтъваш в темата като капацитет след като не си замесена по никакъв начин. Да си призная и надявам се да не те обидя, до преди малко те мислех за тъпа, но съм чувал, че интригантите "по принцип" са умни хора, явно съм грешал. Благодаря ти за просветлението, беше ми много полезна![]()
Не аз постнах в форума битка която не струва,за да могат тези които имат честта да са ми приятели да чешат егото ми колко съм велик!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Знам бе мацка, такъв съм и тея които ме познават лично, знаят, че съм точно такъв какъвто ме описа. Сега можеш спокойно да кажеш - "Как може да има такива хора О Господи накъде отива света" и след това тихо да си прережеш вените или каквото правите там добрите нормални хорица.did7 написа:Цитат(did7 @ Oct 4 2008, 23:02) Ти наистина си изключително арогантен и самовлюбен самохвалко!До преди малко си мислех,че само се правиш на такъв,но явно съм грашила относно теб!
Не аз постнах в форума битка която не струва,за да могат тези които имат честта да са ми приятели да чешат егото ми колко съм велик!
Последна промяна от JackDaniels на съб окт 04, 2008 7:56 pm, променено общо 1 път.
- Android
- Редник (Private)
- Регистриран: вт сеп 23, 2008 5:19 am
- Контакти:
Е чета, чета, чета и не се сдържах да ти кажа, че "в форума" се пише "вЪВ форума"...did7 написа:QUOTE (did7 @ Oct 4 2008, 20:02) Ти наистина си изключително арогантен и самовлюбен самохвалко!До преди малко си мислех,че само се правиш на такъв,но явно съм грашила относно теб!
Последна промяна от Android на съб окт 04, 2008 8:01 pm, променено общо 1 път.
- did7
- Редник (Private)
- Контакти:
О боже,на къде отива тоя свят!-Но не си мъж заради който бих си прерязала вените(такъв още всъщност не се е родил)и мисля да си лягам и да те оставя да насъскваш хрътките си,но не забравяй от време на време да им хвърляш по някое кокалче,за да не се обърнат срещу теб!JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Oct 4 2008, 23:05) Знам бе мацка, такъв съм и тея които ме познават лично, знаят, че съм точно такъв какъвто ме описа. Сега можеш спокойно да кажеш - "Как може да има такива хора О Господи накъде отива света" и след това тихо да си прережеш вените или каквото правите там добрите нормални хорица.
Това беше приятелски съвет,нищо че не си ми симпатичен!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
did7 написа:Цитат(did7 @ Oct 4 2008, 23:14) О боже,на къде отива тоя свят!-Но не си мъж заради който бих си прерязала вените(такъв още всъщност не се е родил)и мисля да си лягам и да те оставя да насъскваш хрътките си,но не забравяй от време на време да им хвърляш по някое кокалче,за да не се обърнат срещу теб!
Това беше приятелски съвет,нищо че не си ми симпатичен!
Е ти сега какво, сваляш ли ме?
И сега Ники ще каже, че е мъжа ти и шоуто ще е пълно
Последна промяна от JackDaniels на съб окт 04, 2008 8:11 pm, променено общо 1 път.