п.п. нищо лично, Джаки, ама
п.п. ей, Ейвила ме изпреварил със секунда
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Денис, стига де, събота е, някой са имали тежка седмица, булфа е замрял в последните месеци, нека живнем малко. Пък може да застанеш на страната на даматаEvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 4 2008, 21:17) Нещо много се разспамихте.По темата ако обичате.
Епа срещай беjadai написа:Цитат(jadai @ Oct 4 2008, 21:18) джаки,джаки...кефи се сега ти е паднало кефи се... доколкото за планетата хич не ми пука неска ти си загуби 8 часа от деня си за да ми буташ планетата докато аз си се забавлявах кат пич с компания...
а за планетката ,кво да ми пука на нея нямаше даже и 1 ниво склад за метал такива на ден по колкото искаш мога да ти права и да си ги буташ и си ги постваи във форума и се прави на баровец аз тия планети съм ги изкопал двойно от тебе за тия 2 месеца и като прибавим и рециклайа от мизернитети 700 рециклатора и 1-тата ти звездичка съм доста на далавера от тебе пък ти си бутаи тука планетки и се праи на мъж
а сички във форума които твърдят че се праи на герой кат ми лети аз пък ще кажа хубаво лети ми от по-ниски точки ама некои замисля ли се че аз не мога да му литна и да отвърна ? ако можех едвали щеше да е толкова смел
С това ли ще се оправдаваш???При условие,че съм се внедрила в един грубо казано мъжки(по скоро младежки свят),значи съм наясно с правилата!seazar написа:Цитат(seazar @ Oct 4 2008, 21:11) симпатични сте ми, някак си,а и като изтъкнат джентълмен, не бия жени
![]()
ще срещна спокойно ,но когато реша ,не бих се отказал джак да ме налее хубавичко ,ти сам се досещаш защо не срещам ...предполагам си спомняш какво стана с приятелчето ти Rainmaker остана си кухичак и аз може да го псоледвам ама преддпочитам да поиграя още малко и тогаваRoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Oct 4 2008, 21:20) Епа срещай бе![]()
Мда, в детмача ... ясен си ми и тиjadai написа:Цитат(jadai @ Oct 4 2008, 21:23) ще срещна спокойно ,но когато реша ,не бих се отказал джак да ме налее хубавичко ,ти сам се досещаш защо не срещам ...предполагам си спомняш какво стана с приятелчето ти Rainmaker остана си кухичак и аз може да го псоледвам ама преддпочитам да поиграя още малко и тогава![]()
Ти хубаво изгониjadai написа:QUOTE (jadai @ Oct 4 2008, 21:23) ще срещна спокойно ,но когато реша ,не бих се отказал джак да ме налее хубавичко ,ти сам се досещаш защо не срещам ...предполагам си спомняш какво стана с приятелчето ти Rainmaker остана си кухичак и аз може да го псоледвам ама преддпочитам да поиграя още малко и тогава![]()